Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szórakozik a gépem, és nem...

Szórakozik a gépem, és nem tudom hogy a nettel van baj, vagy a géppel?

Figyelt kérdés

Csináltam speedtest-et, de a kapott adatoktól nem lettem okosabb, mert nem tudom hogy mi jó, és mi nem? Segítene valaki értelmezni?

Ping: 8,29 ms

Feltöltés: 33,39Mbit/s

Letöltés: 71,80Mbit/s

2021. szept. 8. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
És mi a hibajelenség? Ezek elég jó adatok, bár attól is függ, hogy milyen szolgáltatásért fizetsz.
2021. szept. 8. 18:11
 2/9 A kérdező kommentje:

Az oldalak qrva lassan töltenek be, néha először egy szöveges verzió jön be mint annak idején a WAP-nál, majd átvélt rendes megjelenítésre. Facebookon például ráklikkelve egy marketplace-s hirdetésre, először egy fekete háttér jön be kb 2-3 másodpercre.

A böngésző reakció-ideje a béka s'gge alatt van.

2021. szept. 8. 18:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Az kommentem elküldése után 4 másodprcig "karikázott", mire sikerült.
2021. szept. 8. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor a géppel lesz valami baj. Telepítsd újra.
2021. szept. 8. 18:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Tehát az adatok indokolatlanná teszik a hibát?
2021. szept. 8. 18:21
 6/9 Dongaben ***** válasza:
Igen, indokolatlanul lassú. Én azt javasolnám, hogy előbb nézd meg egy másik böngészővel. Ha google-t használsz, akkor FireFox-al, és fordítva. Ezt valami nem kívánt bővítmény okozhatja. Ha a másik böngészővel megy minden szépen, akkor maradhatsz is annál, vagy a "lassút" újratelepíted.
2021. szept. 8. 18:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Okozhatja DNS hiba is, mert a mai oldalak ezer felé kimennek, ha lassú a DNS szerver, mindet feloldani sokáig tart. Régen ez nem volt gond, amíg minden oldal egy helyről töltődött be, azt egyszer feloldotta a DNS, még ha az lassú is volt egyszer, utána az oldal gyorsan betöltődött.
2021. szept. 8. 18:55
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem is lassu, milyen neted van UPC? packet loss van szarásig nálam

éjszaka valamivel jobb

2021. szept. 8. 19:29
 9/9 A kérdező kommentje:

#8-nak:

Flip-es vagyok.

Köszönöm a válaszokat.

2021. szept. 8. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!