Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A lapunk.hu teljesen fizetőssé...

A lapunk.hu teljesen fizetőssé vált vagy csak szimplán szórakozik velem?

Figyelt kérdés
Oldalt szeretnék csinálni, de azt jelzi, hogy tiltva vagyok, pedig nincs semmi ami miatt kivetnivalója lehetne. Több ember segítségét is kértem, olyanokét is, akik az oldal közelében sem jártak, de mindenkinek ugyanezt adta ki: "Tiltva vagy, te nem regisztrálhatsz."
2018. ápr. 3. 02:55
 1/6 anonim ***** válasza:
És ebből hogy következik a fizetés?
2018. ápr. 3. 08:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Gondolom nem megfelelően használtad azt az oldalt, vagy valamilyen rejtélyes okból olyan IP-d van, amit tiltottak már egyszer. De inkább az első.
2018. ápr. 3. 08:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy ha tiltott felhasználó vagy, akkor csak fizetéses módon regisztrálhatsz az oldalra.
2018. ápr. 3. 11:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Akár megfelelően használtam, akár nem, azoknak az ismerőseimnek akiknek semmi közük nincs az oldalhoz, szerintem simán meg kellett volna engedje a regisztrációt.
2018. ápr. 3. 11:12
 5/6 Argloss ***** válasza:
91%

Nem: (ezt most csináltam)

[link]

Elképzelhető, hogy a szolgáltatód NAT-olt címet ad, tehát a lapunk.hu felé úgy látszik, hogy sok-sok regisztráció érkezik egy címről. Használj VPN-t.

2018. ápr. 3. 13:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sikerült.
2018. ápr. 3. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!