Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Snapchat "pending" hogyan...

Snapchat "pending" hogyan működik? Vagy csak a pasi szórakozik?

Figyelt kérdés
Kb egy hete egy csávóval találkoztam, aki felvett snapen. Majd miután rosszul sikerült a randi, pár napig még küldött snapeket, de én abszolút nem küldtem semmmit. Ma a neve mellett megjelent, hogy "pending", pedig ő az, aki már 2 snapet is küldött. Tudtom szerint olyankor jelenik meg, ha valaki téged kitöröl, és te küldesz képet (addig nem kapja meg, ameddig el nem fogad). De most nem csináltam semmit. De a pasit se értem, mert tegyük fel kitörölt, akkor minek küld további snapet?
2021. ápr. 6. 17:49
 1/1 anonim válasza:
A pending pontosan akkor működik, mikor kitöröl vagy még nem jelöl be téged. Jelen esetben kitöröl. A randi utáni 2 snapet még úgy elküldte, de mivel te nem jeleztél vissza neki, így ő kitörölt téged, azaz túllépett a dolgokon. Ha tényleg rosszul sikerült a randi, és még törölt is, akkor szerintem nem éri meg ezen vesződni.
2021. ápr. 27. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!