Milyen ingyenes honlapkészítő oldalak vannak? Bővebben lentebb.
Figyelt kérdés
5mp.eu,honlapom.com,eoldal.hu,lapunk.hu,mlap.hu az ilyeneket ismerem, még többet is, EZEN KÍVÜL milyen ingyenes honlapkészítő oldalak vannak, amikkel értelmes és jó weboldalt hozhatok létre??2010. aug. 30. 10:56
1/4 anonim válasza:
Legyünk őszinték, minden "ingyenes honlapkészítő" gagyi. Megbízhatatlan, nem biztonságos, az eredmény tele lesz hibákkal.
3/4 A kérdező kommentje:
mert te értelmes vagy hogy ezt írod, normális válasz helyett?-.-"
2010. nov. 30. 19:10
4/4 anonim válasza:
lapunk.hu szerintem az a legjobb az ilyen fajtába, bár még van de én is ezt használtam. Nem tudom ezen kívül nincsen, vagy ha van is nem fogsz tudni egy rohadt jó honlapot csinálni INGYEN. Csak ha fizetsz de nem éri meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!