Melyik ingyenes honlapkészítő a legjobb?
A jegyzettömb a legjobb profi honlapszerkesztő. A HTML kódokon kívül felismeri a PHP-t, ASP-t, Javascriptet, CSS-t. Na persze nem az eredeti, én egy Notepad2 nevűt használok. (azaz jegyzettömb2 magyarul)
Amúgy ha egy egyszerű honlapot akarsz akkor jó a mindenkilapja és hasonló oldalak... Ha te magad akarod csinálni, akkor ajánlom az e107 portálrendszert, elég jó magyar oldala van, könnyű használni, csak ingyenes, php-t és SQL-t támogató tárhelyet kell keress. Ha te akarsz dolgozni mindenen, akkor pedig egy (nem feltétlenül, de annak a szempontjából, hogy megtanulsz tényleg honlapot csinálni) legjobb egy honlap szerkesztő program. (pl. Dreamweaver, vagy Kompozer, az utóbbi ingyenes.)
Meg ott jegyzettömb is. :)
Rosszul mentetted el. Html vagy htm kiterjesztésbe kell mentsd.... :D
Csak azt nem értem, hogy a válaszomnak miért csak a jegyzettömbös részét olvastad el? :))
Az, hogy nem értesz hozzá és a kellő informálódást sem végezted el a probléma megoldásának érdekében, csak a te szegénységi bizonyítványod.
Amúgy mesélhetnél még nekem erről a Notepad-Helpdesk-ről, hogy mégis mi az. :D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!