Melyik ingyenes honlapkészítő a legjobb?
Figyelt kérdés
És mond meg miért!2010. máj. 24. 12:43
11/19 anonim válasza:
A Gportal, simán tudsz mindent, amit ATW-n is lehet például.
12/19 anonim válasza:
ATW nagyon jó.Pl.ingyenes,de lehet vásárolni domaincímet olcsón stb...Igaz,kell hozzá egy kis programozói tudás.
13/19 A kérdező kommentje:
Valami ilyenre vártam!
2010. júl. 13. 10:47
14/19 anonim válasza:
A lapunk.hu 3 éves munkámat törölte inkorrekt módon,
15/19 anonim válasza:
Egyetértek, a Jegyzettömb.
Én már 2 honlapot készítettem vele.
16/19 anonim válasza:
Webs.com- angol, de egyszerű.Weebly.com- ugyanaz mint az előző. Yola- úgyszint. uCoz.hu- Profibbaknak ajánlom, bár én 11 évesen ,,elvezetem" itt egy példa az osztályom hl-jéről amit persze én csinálok: bkgsz2019a.do.am ja még az uCozban az a jó hogy a kiválasztható domain nevek:
-.do.am
-.ucoz.hu/com/net/org/ru/de/ua/co.uk/lv/es/ae/ro
-.at.ua
-.3dn.ru
-.my1.ru
-.clan.su
-.moy.su
NA itt egynormális válasz :D
17/19 anonim válasza:
www.eoldal.hu nagyon könnyű és vannak ott fejlécek is
18/19 anonim válasza:
De az 5mp.eu is jó. egyszerű bármien honlapot tudsz csinálni. És gyorsan.
19/19 anonim válasza:
4-es! Teljesen igazad van, de egyrészt az a progtam a Notepad++, másrészt pedig a kérdező valószínűleg NEM ilyen honlapkészítőre gondolt, hanem mondjuk az eOldalra, vagy a Hupont-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!