Milyen ingyenes honlapkészítő oldalt válasszak? (többi lent)
Arról van szó, ha szeretnék egy oldalt létrehozni. Ezzel kapcsolatban vannak már ötleteim. Úgy tervezném, hogy lenne rajta fórum(lehessen új fórumot létrehozni regisztrált tagok számára), szavazás(amit én írnék ki)és lenne olyan is, hogy "Hírek". Emellett szeretnék html kódokat használni( menüpontok elhelyezése, fejléc)
Milyen honlapkészítő a legjobb választás számomra, ha ingyenesen szeretném ezt létrehozni? (nem olyanra gondolok, hogy pl. 3 hónap múlva már fizetni kell, különben törlődik a honlap.)
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.
Azt nem írtam le, hogy rajongói oldalt hoznék létre, de most megtettem. Köszönöm az eddigi választ, de még várom a többit.
Majd később döntök arról, hogy melyiket fogom választani.
Freeweb, atw, Dynamicweb...
Természetesen a fórumhoz és a szavazáshoz a PHP-t meg kell tanulnod, ezenfelül nem árt a HTML-t, CSS-t ismerni, a JS opcionális, de szintén hasznos lehet.
Köszi a válszt.
"Természetesen"-:D
Otthon tanulnám, a html-t már próbálgatom.:)
Ahogy látom nagy fogalmad nincs az egészről :
Emellett szeretnék html kódokat használni
Megpróbálhatod mellőzni és más kóddal készíteni de nem hiszem hogy sokra mennél.
De hogy válaszoljak, használj CMS-t,
Joomla!
Van hozzá fórum kiegészítő, amit csak be kell konfigolni, vagyis testreszabni és kész is.
Nem kell tanulj se HTML-t se PHP-t, mert ha saját fórumot akarnál írni, oda rengeteg idő mig annyit tudsz tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!