MEGA törölte az adataimat?
Figyelt kérdés
Tény, hogy az elmúlt másfél évben szerintem nem léptem be. Van ilyen, hogy törli az adataimat??
Csak a mappák maradtak meg, de minden üres. Ezek régi accok 50 giga tárhellyel. És nem az, mert képeket tároltam rajta, szóval van.róluk elég biztonsági másolat, de azért azt hindoltam, hogy ezek az adatok megmaradnak, és 850. biztonsági mentésnek jók lesznek... hát nem 😕
Mi a szabályzatuk erről, tudja valaki? Nem találom..
Sajnos e-maileket nem tudom visszanézni, mert a genya outlook és gmail is a levélszemétbe rakja a dolgait, ott meg már nincs semmi erről.
2021. aug. 24. 07:05
2/6 anonim válasza:
"Mi a szabályzatuk erről, tudja valaki? Nem találom.."
Ezt mi honnan tudhatnánk? Te olvastad és fogadtad el.
Egyébként mi a tököm az a hindolni?
3/6 anonim válasza:
A mega marketingje kifogásolható. Biztos nincs 50 giga tárhely, mert 35gb abból egy idő után megszűnik. Nemrég újítottak és max 20gb az ingyenes +van még lehetőség bővítésre ha bizonyos feladatokat megcsinálsz.
4/6 anonim válasza:
A Mega nem jótékonysági intézmény..
5/6 A kérdező kommentje:
50Gb megvan, ezek régi accok, nem csökken a tárhely. Ma újra fel is tolom majd
2021. aug. 24. 12:47
6/6 anonim válasza:
Tavaly még 15 GB volt a tárhely, akkor most már 20 GB-ra emelték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!