Mit tegyek ezzel a www.cutestat.com oldallal? Nem akarják törölni az adataimat!
Néhány éve csináltam egy weboldalt, sajnos nem kértem hozzá titkositást, amit akkor nem is értettem mit jelent. Hát rájöttem, az oldalon minden adatom kint van, email, telefonszám, még a cimem is látható! Azóta töröltem az oldalt.
Kértem a szolgáltatót hogy segitsen, de tehetetlenek, láttam van lehetőség törlésre az oldalon, de mivel a domain már nem a tulajdonom igy nincs mit tenni. Volt vagy van valaki ilyen helyzetben? Minden segitségnek nagyon örülnék.
"sajnos nem kértem hozzá titkositást"
Ennek semmi köze a titkosításhoz.
Vagy szerinted a titkosítás az lehet, hogy létezik ugyan a weboldalad, de senki nem tudja a rajta levő információkat elolvasni? Nem sok értelme lenne.
"az oldalon minden adatom kint van"
Az van kint, amit megadtál.
"láttam van lehetőség törlésre az oldalon, de mivel a domain már nem a tulajdonom igy nincs mit tenni"
Ez így nekem nagyon kacifántos. Valami zs-kategóriás ingyenes tárhelyszolgáltatónál csináltál oldalt?
"Az oldalra nem regisztráltam, magyar hosting szolgáltató által vettem domain nevet és tárhelyet."
Mivel a cutestat csak az elérhető információkat gyűjti össze a weboldalakról.
Amúgy most akkor vettél domain nevet, vagy sem? Mert egyszer azt állítod, hogy igen, másszor meg, hogy nem a tiéd a domain.
Bocsi, nem irtam le értelmesen.
Valamilyen adatvédelmi szolgáltatásra hivatkoztak mikor megkérdeztem miért látható minden adatom.
Később megrendeltem ezt a szolgáltatást, de erről az oldalról nem tüntek el az adatok. Magán az elkészült weboldalon nem volt semmilyen információ megadva, amik kikerülhettek volna erre a gyüjtő oldalra, igy biztos hogy a domain regisztrációnál megadott információk voltak azok, telefonszámmal, cimmel.
Nem volt ingyenes. Domaint és tárhelyet is vettem, de 2 éve mindkettőt töröltem, igy már nem az én tulajdonomban vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!