Az asztali gépem nem tud csatlakozni a wifihez, mi lehet a gond?
Sziasztok! Szóval a gépem nem tud csatlakozni a wifihez...
Eddig semmi baja nem volt, nem tudom hirtelen mi történt. Látja az összes elérhető wifit, de aztán kiírja, hogy "Nem lehet csatlakozni ehhez a hálózathoz".
A szomszéd srác wifijét használom, amivel semmi gond nincsen, a mobilom és a laptopom tökéletesen tud csatlakozni rá továbbra is.
Az asztali gépemen egy Mercusys usb adapter segítségével neteztem eddig. Azt most többször leválasztottam, újra bedugtam, megigazítottam stb. Ez nem segített.
Próbálkoztam a hálózat elfelejtetésével-jelszó újrabeírásával is, az se segített. Csináltam a mobilomról egy hotspotot, ahhoz sem képes csatlakozni, tehát úgy néz ki, alapból semmilyen hálózathoz nem tud.
Kérlek segítsetek, mit tudok még tenni. Nagyon köszi
Szia!
Próbálj meg használni egy másik Wififogó antennát, hátha azzal történt valami.
Ha másikkal sem működik, akkor marad a hálózati beállítások alaphelyzetre állítása.
Hogy lopnám már a wifit? :D Ő ajánlotta fel, hogy fizessük közösen a havidíjat, így mindketten jól járunk.
Már írtam, hogy a wifivel semmi gond, az én gépemmel vagy valamelyik eszközömmel van baj. Gondolkozz már mielőtt hülyeségeket írsz légyszíves.
#4:
Szerintem ez a valaki egy olyan emberke, aki vagy nem olvasta el a kifejtős részét a kérdésnek, vagy pedig csak az értelmezéssel vannak súlyos problémák. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni.
De egyébként volt lehetőséged kipróbálni másik antennával?
Működött?
Nem volt az antenna nedves környezetben?
Ezek az eszközök nem szeretik a vizet!
#7 nem, semmi ilyesmi... egy csepp víz sem volt a közelében...
Mondjuk nem tudom, olvastam pár helyen, hogy a mercusys elég ócska? Lehet másik gyártótól veszek, ha tényleg azt kell cserélnem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!