Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A VPN tényleg nem biztonságos?

A VPN tényleg nem biztonságos?

Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam, hogy a VPN nem ad anonimitást, csak annyit csinál, hogy az internet szolgáltató helyett a VPN szolgáltató gyűjti az adataid, de ugyanúgy naplózza az internetes szokásaid mint mondjuk a UPC, Telekom vagy Digi. Ha ez igaz, akkor mi értelme van egyáltalán?
2021. júl. 28. 20:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
28%

#3 vagyok:

Érdekes hogy lepontoztatok, de senki sem tudott hozzáugatni a TOR-hoz. XD

Az egyetlen, tényleg anonim böngésző, darkwebet elérő extrával. Kb 10 éve használom.

#6-nak:

Kispofám! XD

Ha te commodoron programoztál, akkor böfögd már ide nekem légyszíves az alábbiakra a válaszokat a C64-re:

1.) C64 rendszerhívó parancs szintaxisa:

2.) Reset vonal címe:

3.) Grafikus üzemmód parancsa:

4.) KERNAL terület kezdőcíme:

Én tényleg programoztam commodoron. Lássuk, mi az ábra veled?

2021. júl. 29. 18:38
 22/31 A kérdező kommentje:

LOAD "*",8,1

Kispofám, ezzel tudok számítástechnikai versenyt nyerni? :D

2021. júl. 29. 18:56
 23/31 anonim ***** válasza:
61%

#20 és kérdező

[link]

A kitagargatás lehet hogy nem indokolt, mert a helyezettek névsora nyilvános volt, és a neten is meg lehetett nézni, de azért na...

A kis üzenetem remélem ki tudjátok olvasni. ;)

2021. júl. 29. 19:23
 24/31 anonim ***** válasza:
24%

Az kemény. Osztályfőnöktől (!) kapott dicséret egy MEGYEI OLIMPIÁN való eredményért. Mintha egy focista azzal dicsekedne, hogy Megye III-ban rúgott két gólt.

Ezeket az oklevelek úgy szórták anno, mint az ingyen tollakat céges rendezvényeken. Emlékszem az egyiken amin nyertem, az volt az egyik kérdés, hogy 1MB kép vagy 1MB szöveges fájl a nagyobb. A nyeremény (az oklevélen kívül), egy floppy lemez, meg talán egy nyakba akasztós kulcstartó és egy bögre volt. Elnézést, ha nem emlékszem pontosan és nem tudok róla képet mutatni, de kb. 20 éve volt, ráadásul szerintem már másnap ki is dobtam az oklevelet, mert annyit ér az ilyen.

És igen, az üzeneted is világos: nem sima troll vagy, hanem "okleveles" troll. Flexelni akartál, de csak leégetted magad. Megérte? :)

(És akkor most beléphetsz a másik fiókodba lepontozni.)

Én reagáltam.

2021. júl. 29. 19:58
 25/31 anonim ***** válasza:
45%

Csak a magyar nyelvűt tudtad megfejteni? :) A 2 másikon direkt azért nem takartam ki a neveket, mert semmi közöm hozzájuk.

2021. júl. 29. 20:04
 26/31 anonim ***** válasza:

Úristen, fogd már fel, hogy ezek SEMMIT nem érnek, minden 3. középiskolás, de még általános iskolás hülyegyerek is nyerhet egy ilyet. Ezek WC papírok.

De tudod mi? Adok neked egy nagyon egyszerű programozási feladatot, amit egy szabadon, általad kiválasztott nyelven kell megoldanod, és akkor leellenőrizzük, hogy mit tudsz. Benne vagy? Ha igen, privátban elküldöm. Na! (Javaslom a Commodore Basicet, mert abban állítólag van tapasztalatod).

Egyébként elképesztő, hogy tényleg beléptél a másik fiókodba, csak hogy két accountról tudj lepontozni.

2021. júl. 29. 20:14
 27/31 A kérdező kommentje:

Na úgy néz ki se a 21-es, se a 26-os által felajánlott kihívást nem fogadta el emberünk. Micsoda kókler :D Pedig állítólag ő már akkor programozott, amikor itt még mindenki zacsibesevót, meg van 3 oklevele is.

Sírok XD

2021. júl. 29. 21:30
 28/31 anonim ***** válasza:

1.) C64 rendszerhívó parancs szintaxisa: SYS <memóriacím>

Az összes gépi kódú program így indult, a Basic program listában általában csak annyi volt:

10 SYS 2064

Nyilván a kezdőcím változhatott, de a Basic terület 2048-nál kezdődik, alatta pufferek, rendszerterület, képernyő memória van. Hogy az indító Basic program is elférjen, többnyire 2064 volt a legalacsonyabb használt cím.

2.) Reset vonal címe: Ha a reset rutin hívó címére vagy kíváncsi, akkor 64738, ha a Reset vektorra, ami erre a rutinra mutat, az 65532

3.) Grafikus üzemmód parancsa: C64-en ugye regiszterek módosításával lehet beállítani, 53265 és 53270 címen, szóval pl: POKE 53265,59 bekapcsolja a bitmap módot. C128-as 7.0 BASIC-ben külön parancs van rá: GRAPHIC 3,1

4.) KERNAL terület kezdőcíme: 57344

2021. júl. 29. 21:58
 29/31 anonim ***** válasza:

#21, #28-nak:

Bár rohadtul tenyérbe-mászó a stílusod, de elismerem hogy van közöd a commodore-hoz. Nem is kevés. Ügyesen írtad le, így kizárhattam hogy gugliztál. Bár egy hibát vétettél, de az eltel időhöz képest ez semmi. A C64 regisztercímei 53265, és 53272 nem pedig 53270. Az 53272-es regiszter 24-re állítása a 8192-es memóriaterületre helyezi a grafikus terület kezdőcímét. Egyébként ez volt a beugrató kérdés a többi között. Egy amatőr valszeg ezen a kérdésen bukott volna meg.

2021. júl. 30. 17:45
 30/31 anonim ***** válasza:

#21, kérdezőnek:

Azt nem, legfeljebb floppy-ról tudod betölteni a lemezvezérlőt. XD

2021. júl. 30. 18:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!