Hogyan tudom visszaszerezni a facebook accountomat?,ha nem tudom a jelszot,se az e-mail cimet?
Ne akard feltörni SENKI fiókját.
Ha annyira akarsz magadnak egyet, akkor csinálj (akar egy újat, ha már "elfelejtetted" az emailedet)
Én is így jártam. Egy hete zérolva fiókom.
Én gmail címet adtam meg utána lecseéltem, freemailre, merrt gmail már rég nincs meg.
Aztán jött egy felszólítés hogy nem kéne fekete őrű lény képét feltölteni meg fehérbörű lényok popsijéra kutyatappancs vízjelet tenni (szerintem ezért kötözkpttek)
S
De a fekete lényra elvi okokból nem tettem kutyus tappancs.vízjelet a fenekére.
Jött a felszólítás hogy változtassak jelszót, nem volt apelláta ezek a bírják a jól bevált jelszó az, amit fél évig tanultam 28 karakteres. Rák egye ki s gyomrokar!
Na jó! Csináltam gyorsbs egyet.
Oké. Eltelt azzal az idő élőt néztem... Megint ok azt mér értettem réjöttek mit jelent a popsin a kutyatappamcs.
A rákosok megint új jelszót akartak. Anyátok pchájét fogok megint újat! És egyszerűen bezártam az applikációt.
De amikor újra beléptem közölték, az új jelszót ők biztosítják. Miak ircanyátok? Az új jelszó amire még aznap rákényszerítettek nem müködött, se a régi 28 karakteres, de az se amit aznap csináltam.
De ezek az elmebetegek a nemlétező emailcímemre küldték, nem arra, amit megadtam a freemail.re
Igazából nem számít. Ne ragaszkodj ahhoz, hogy régi és hiteles mert 1882-bem regisztáltad. Én 6 darab ilyen 2017-es fiókot töröltem, miért? Lehetetlen rendet rakni. Székú rják a messengered amikor 300 írnak boldog születésnapot boldog karácsonyt. És a fontos üzenetet ezekmiatt nem látod. Meg az a 2000 kamu ismerős mér halott...őket törölni hetek melójs. Nem jelölhetsz ki ki a mesengerbe töbv üzenetet hogy törölje.... Nem jó móka rendezgetni.
Nem tudod email címed, és a jelszavad, amivel regisztráltál. Sem az akkori telefonszámod sem.
Elvárod, hogy ezt a mesét bevegyük?
.
Valaki más nevében akarsz garázdálkodni.
#1 "Akkor minek az account? Ha nem tudod az emailt, akkor az nem a tied."
#5 "Elvárod, hogy ezt a mesét bevegyük?"
Pedig nem nehéz elképzelni.
Hála annak, hogy sokan mindent megjegyeztetnek. (Na, meg annak, hogy 2021-ben az internetező többség még mindig nem használ e-mailt, csak addig, ameddig Facebookra regisztrálnak vele... digitális kultúra powaaaa!) Aztán újratelepítteti a tag a gépét, persze, a mentett jelszavaknak lőttek, és ott találja magát, hogy a jelszavát nem tudja (mert évekkel ezelőtt, egyetlenegyszer írta csak be), az e-mailjének meg lehet, hogy már nem csak a jelszavát, de az azonosítóját sem tudja, enélkül meg nem tud belépni. Nem kell egyből mindenkiről aljasságot feltételezni.
Esetleg családtag/ismerős fiókja segíthet:
Aki ennyire analfabéta, az ne akarjon FB-t használni. Az maradjon a telefonjával édeskettesben. Az internet használatához egy bizonyos fokù tudás kell. Ha valakiben ez nincs meg, annak nem lenne szabad használni. Ez kb mint a vakbélmütét: attól, hogy tudom, hogy van ilyen, még nem állok neki operálni.
(pl. az ilyen sðtétek, mint a kérdezð, hiszik el a nigeriai csalók meséit, aztán zokognak, hogy mekkora áldozatok. És, hogy elfelejtettek az ðsszes adatot a bejelentkezßshez. Nahat, aki ennyire analfabéta, az ne nyomogassa a power gombot sehol sem.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!