Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha nincs az alkalmazásaim...

Ha nincs az alkalmazásaim közt iwiwen a Lovehunter és a Csajok és Pasik, akkor küldözgethetnek a hírfolyamba invitálást, hogy nézzek be hozzájuk?

Figyelt kérdés
Csak mert párom hírei közt (asszem a hírek közt) láttam egy csomó ilyen invitálást, a szemem előtt pörgette végig, de nem tudtam jól megfigyelni. Nem tudom, hogy az alkalmazásai közt ott van-e. A profiloldalán láthatóan csak az Egymás szemébent alkalmazza, de most itt motoszkál a kisördög a fülemben. Vagy hogy lehet őt megtalálni ezeken az oldalakon? Felvettem az alkalmazásaim közé, és végignéztem egy csomó pasit, asszem mindet, de nem találtam ott őt.
2010. aug. 25. 16:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is csak az Egymás szemében van felvéve, de jön értesítés az összes többi alkalmazástól.

Pont az a lényege, hogy ha ismerősöd felvesz ezt a Lovehuntert akkor az összes ismerősét tudja bizergálni, függetlenül attól, hogy ő felvette-e az alkalmazást.

Aztán küldi az értesítést, hogy Gipsz Géza szerelmet vallott neked vagy mittudomén, és ha érdekel, akkor katints ide, hogy felvedd az alkalmazást.

Lényegében próbálnak elcsábítani, hogy felvegyél minél több ilyen alkalmazást.

Nekem is jön rengeteg ilyen, de nálam hamar a kukában végzik :)))

Ne aggódj...

2010. aug. 25. 17:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, párom is ugyanezt mondta.
2010. aug. 25. 19:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!