Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen router vegyek?

Milyen router vegyek?

Figyelt kérdés

Bekötötték az új albiba a digit, majd 1 hét utána feladta a net, hiába vagyok rákapcsolódva, semmit nem tölt be. Hívtam az ügyfélszolit és ott világosítottak fel, hogy az ő keszülékük nem garantálja, hogy működni fog a WiFi... vegyek másik routert.

A kérdés: mégis milyet?

Abszolút nem értek az ilyesmihez, nem tudom mire kell figyelni, mi jó és mi nem. Ami fontos volna, hogy olyan eszköz legyen, ami az otthoni munkához, emailezéshez, böngészéshez stabil netet tud sugározni. Persze minél olcsóbb annál jobb.

Köszi a segítséget!

2021. jún. 6. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Kábellel próbáltad? Mert ha a modem rossz, akkor hiába veszel routert. Ha azzal működik, maradhat is, az betonstabil. A wifit ezer dolog tudja zavarni, ezért nem garantál egyik szolgáltató se wifin semmit.
2021. jún. 6. 13:02
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi az a modem:D

Az ügyfélszolgálatos azt mondta jó minden csak másik routert kell venni, mert a digis szar. Elhittem.

2021. jún. 6. 13:39
 3/9 A kérdező kommentje:

Ja, azt is mondta, hogy ha nem akarok új routert akkor vegyek egy kábelt és azzal menni fog. (Nem tudom milyen kábelt).

Most akkor hogyan tovább? Hogy derítsem ki, hogy mi kell, ha teljesen kakukk vagyok az ilyenekhez? Mit kell hívni? Szerelőt?

2021. jún. 6. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Ebben igaza van. A modem az a "router" amit ők adtak.
2021. jún. 6. 13:42
 5/9 A kérdező kommentje:

[link]

Ez jó lesz?

2021. jún. 6. 13:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát én biztos, hogy nem adnék 11 ezeret egy 10/100-as routerért, akármennyire meg is tudja osztani a 3G/4G-t. Ilyeneket a jófogáson ezer forintért dobálják az emberek után. A szükséges router attól függ, hogy milyen sebességű net van bekötve.
2021. jún. 6. 15:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez eladósrác segített és ajánlott az elmondottak és netcsomagom alapján egy 7ezres szintén tp linket, elvileg ez jó lesz. Holnap kiderül.
2021. jún. 6. 20:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Nem írtad annak a 7 ezres tp-linknek a típusát, de körülnéztem a MediaMarkt-ban és 7000-ért tp-link csak egy switch van, ami neked nem fog wifit csinálni, mivel hogy kizárólag vezetékes hálózat elosztására szolgál. Jobb lett volna, ha ide írod, hogy milyen szolgáltatónál, milyen sebességű csomagod van. hidd el nekem, hogy sokszor itt jobb tanácsokat kapsz, mint a "hozzáértő" eladóktól.
2021. jún. 7. 07:58
 9/9 A kérdező kommentje:

[link]

Ez az. A srác azt mondta ez kell és szerinte nem érdemes ennél drágábbat vennem mert nem használnám ki. Még nem volt időm felhívni a digit, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy jó lesz-e...

Egyébként igen, azért is írtam ide, mert bíztam benne, hogy kapok valami konkrét javaslatot.

Nem egyszerű a szingli nők élete...:))

2021. jún. 7. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!