Így megdrágult volna az ncore?
Figyelt kérdés
15000 elite vagy magasabb premiumal 10000 pont.
Akkor egy darbik nem lesz meghívó osztogatás.
2021. jún. 2. 19:18
1/20 anonim válasza:
Az kemény. Észre sem vettem eddig. 10 éve vagyok tag de még csak 11300 pontom van. Asszem tőlem senki nem kap meghívot soha.
2/20 anonim válasza:
Úgy néz ki.
Mondjuk ez engem még mindig nem érint, mert a régihez se volt elég pontom, s rangom sincs elég. :D
3/20 A kérdező kommentje:
Ezzel nálam is bezárt egy kör.
9 éve deto
2021. jún. 2. 19:35
4/20 anonim válasza:
Eddig is ingyen volt, ezután is az lesz. :D
5/20 A kérdező kommentje:
Hát ha valaki nagyon aktív 5-6 év alatt össze jön 1 meghivó persze premiumal.
2021. jún. 2. 19:42
6/20 anonim válasza:
Hát így szerintem azt érik el, h kevesebben vesznek prémiumot. Igaz a legolcsóbb prémiumot vettem csak eddig 3x, akkor 100 pontért tudtam küldeni. Nekem megérte.
8/20 anonim válasza:
Gondolom a 100 pont túl kevés volt, sok olyan regisztrált be akiket inkább távol akartak tartani az oldaltól, így most tényleg csak olyanokat fognak meghívni akiket érdemes.
9/20 meszike91 válasza:
Én sok embert hívtam meg, de kb a felét kidobták már. Gondolom a többieknél se volt jobb az arány és megunták az adminok.
10/20 anonim válasza:
Szokott lenni kvíz, ott a Spooky Dayz, meg ilyenek, szóval azért sok év nem kell hozzá:) de igen, így egy mezei felhasználónak sokáig fog tartani, míg tud szerezni meghívót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!