Hogyhogy ennyire megdrágult a Zooplus? Ti is észrevettétek?
Figyelt kérdés
2020. okt. 19. 15:10
2/17 anonim válasza:
Én sem vettem észre hogy húzósabbak lennének az árak mint az elmúlt években.
Ha figyeli az ember az akciókat, nagyon jó árakat tud elcsípni.
Meg mivel semmilyen kaját nem adnak egyesével csak pakkokban, ha lebontod az egységárat, még mindig olcsóbban jössz ki mint máshol.
3/17 A kérdező kommentje:
Az jó. Nekem a táp drágult 2-3 ezerrel az apró játékok is...
2020. okt. 19. 15:24
4/17 anonim válasza:
Nem vettem észre ilyesmit, még mindig náluk a legolcsóbb nagyon sok termék.
5/17 A kérdező kommentje:
Jó nektek. Én lenyitogattam a rendeléseim, aztán kicsit meglepődtem...
2020. okt. 19. 15:37
7/17 A kérdező kommentje:
Nem, a konkrét termékek.
2020. okt. 19. 16:16
8/17 anonim válasza:
Van olyan, hogy csak egy-egy adott termek, peldaul tap dragul, de ez nem a zooplus hibaja, ok is csak forgalmazzak a termekeket, nem ok hatarozzak meg minden esetben az arat. Ha a gyarto dragabban adja, nyilvan nekik is muszaj dragabban adni.
9/17 A kérdező kommentje:
Igen, az adott táp máshol sem olcsóbb amúgy, megnéztem. De végigkattingattam a rendeléseim, de az olcsó dolgok is pl játékok 100 ftokkal drágultak, amiket én vettem... azért hittem h mindenki észrevette.
2020. okt. 19. 17:35
10/17 anonim válasza:
Lehetséges, hogy nekem azért nem tűnik fel mert a zoopluson még mindig 2-3 ezerrel olcsóbb a táp amit veszek mint például a Fresiben. Néha betévedek és csak kamillázok. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!