Online kisállat-felszerelés üzlet! Melyiket ajánljátok?
Mivel a Fresnapf és társai viszonylag drágák (szerintem), viszont vágyom a nagy választékot, így az online beszerzés mellett döntöttem. Felszerelésekre gondolok, tehát nem kaja meg hasonlók.
Melyiket ajánljátok, ahol gyorsak, korrektek, és árban is jó?
A ZooPlus volt eddig elég szimpatikus, de most rákerestem a véleményekre, és bizony találtam negatívat is...
Szia én ezeken vásárolok mind nagyon jó.
Petnet
zooplus
okosgazdi.hu
kedvencek.net
ABC Zoo
És ami nem magyar viszont nekem nagyon bevált olcsó és sok jó cucc van rajta az a
Wish (kiani de én meg vagyok elégedve vele)kivéve hogy késöőn hozzák ki
3 kutyánk van és több mint 1 éve szinte mindent a zooplus-ról rendelünk nekik, bankkártyás fizetéssel. Soha semmi gondunk nemvolt velük.
Ezenkívül petissimo-ról rendelünk néha, ha zoopluson nincs valami. Szintén problémamentesen.
Abc-Zoo
ZooMed
Tmreptiles még esetleg!
sok helyen lehet kérni pickPack pontra történő kiszállitást, ekkor akkor veszed át amikor akarod.
amúgy régen a petissimoról rendeltem aztán a zoofastról mostanában pedig a zooplusról. A váltások oka az árak voltak.
tavaj vettem ketrecet a kedvence.hu-ról, egy hetet késtek a szállitással viszont kaptam 1 kg tápot ami nem is ilyen kukoricás gagyi volt(120-as ketrec 12 K volt ami szerintem iszonyú jó ár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!