Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Online kisállat-felszerelés...

Online kisállat-felszerelés üzlet! Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés

Mivel a Fresnapf és társai viszonylag drágák (szerintem), viszont vágyom a nagy választékot, így az online beszerzés mellett döntöttem. Felszerelésekre gondolok, tehát nem kaja meg hasonlók.

Melyiket ajánljátok, ahol gyorsak, korrektek, és árban is jó?

A ZooPlus volt eddig elég szimpatikus, de most rákerestem a véleményekre, és bizony találtam negatívat is...

2018. márc. 5. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia én ezeken vásárolok mind nagyon jó.

Petnet

zooplus

okosgazdi.hu

kedvencek.net

ABC Zoo

És ami nem magyar viszont nekem nagyon bevált olcsó és sok jó cucc van rajta az a

Wish (kiani de én meg vagyok elégedve vele)kivéve hogy késöőn hozzák ki

2018. márc. 5. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
kinai*
2018. márc. 5. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:

3 kutyánk van és több mint 1 éve szinte mindent a zooplus-ról rendelünk nekik, bankkártyás fizetéssel. Soha semmi gondunk nemvolt velük.

Ezenkívül petissimo-ról rendelünk néha, ha zoopluson nincs valami. Szintén problémamentesen.

2018. márc. 5. 15:57
 4/7 A kérdező kommentje:
És milyen a hához szállitás? Én sajna folyton dolgozom, gondolkodtam rajta, hogy munkahelyre rendelek, de ott is csak akkoe tudom átvenni, ha időben szólnak, nem az a munka, hogy csak úgy kirohangálok...
2018. márc. 6. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Abc-Zoo

ZooMed

Tmreptiles még esetleg!

2018. márc. 6. 11:29
 6/7 anonim ***** válasza:
E-mailt mindig kapunk, hogy melyik nap jönnek. Van amelyik söför elötte felhív, van amelyik csak megjelenik. Ez teljesen kiszámíthatatlan, teljesen azon múlik ki van a konkrét autón aki hozza. Ez minden online boltnál egyforma lutri, mert nem rajtuk múlik hanem a futárcégen, helyileg sem egyforma van ahol x máshol y futár a nyerő. Ki kell tapasztalni.
2018. márc. 6. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:

sok helyen lehet kérni pickPack pontra történő kiszállitást, ekkor akkor veszed át amikor akarod.

amúgy régen a petissimoról rendeltem aztán a zoofastról mostanában pedig a zooplusról. A váltások oka az árak voltak.

tavaj vettem ketrecet a kedvence.hu-ról, egy hetet késtek a szállitással viszont kaptam 1 kg tápot ami nem is ilyen kukoricás gagyi volt(120-as ketrec 12 K volt ami szerintem iszonyú jó ár)

2018. márc. 6. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!