Van olyan reklámblokkoló amt fel lehet tenni letöltés-exe telepítés nélkül?
Figyelt kérdés
Szóval a cégnél le van tiltva minden telepítés, youtubet néznék és folyton ketté szakítja egy csomó sz@ros reklám és ugye nem tudom felrakni az adblocker plust meg ublock origint sem mert rendszergazda jgosultság kellene. Van esetleg olyan ami csak 2 katt és feltelepül a mozzilába? köszönöm2021. máj. 30. 12:02
11/16 anonim válasza:
Nyilván az. Az alábbi három munkahelyi adatkezeléssel kapcsolatos bírságok 200, 500 ezer és 1 milliósak voltak, szemezgess:
De itt van egy másik 500 ezres 'hanyag' munkakörrel összefüggő adatkezelési eljárások miatt:
Mind városi legenda természetesen, maga az oldal is kitaláció és ezt a választ sem én írtam, csak egy hallucináció, hogy a szöveget olvasod.
Mi hülyék meg úgy szabályozzuk a munkaszerződéseket, hogy az incidenst elkövető fél viseli annak következményeit. Te meg csak filmezz tovább.
12/16 anonim válasza:
Nyilván semmi hasznos dolgot nem tudnál csinálni a fennmaradó időben, ugye? Én a főnököd helyében elgondolkodnék, hogy ha jól is dolgozol, szüksége van-e rád napi 8 órában. Jössz itt nyavalyogni, hogy nem tudsz munkaidőben órákig filmeket nézni reklámok nélkül, mikor mások hónapok, évek óta munkanélküliek, vagy rendszeresen túlórázniuk kell. Valahogy nem tudlak sajnálni.
13/16 A kérdező kommentje:
12 na mi van savanyú a szőlő? tipikus majom mentalitás ha a másiknak kicsit is jó rögötn neki kell esni. Gusztustalan neandervölgyi.
2021. máj. 30. 19:33
14/16 anonim válasza:
Igazad van, elsiettem az ítélkezést, bocs. Amúgy nem irigyellek, én is unatkoztam már munkahelyen, most kényelmes home office van, nem olyan savanyú :)
15/16 A kérdező kommentje:
Jó munkát
2021. máj. 30. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!