Létezik a Slackhez hasonló ingyenes projekt kezelő, ami ingyenes én o-line is használható bármi telepítése nélkül?
Ahogy kettes is mondta Trello amit szoktak erre használni. Monday.com-ot csak reklámokból ismerem.
Ha viszont az lenne a lényeg, hogy a fájlok és a kommunikáció is egy helyen legyen akkor Microsoft Teamsen. Igaz, hogy nem ingyenes, de ha diák vagy akkor van ingyenes office 365.
Igen, ezért írtam mellé a Discordot, mert a Slackel ellentétben ingyenes, és szerintem sokkal jobban testreszabható. Főleg ha kreatív projektekkel foglalkoztok, ahol feltételezem a nyersanyag sem kevés, valószínűleg nem lesz olyan megoldás ahol a kommunikáció és a tárhely is ennyire rugalmas, és ráadásul egy eszköz is az egész, ezért írtam, hogy több eszközt tudtok használni erre a célra.
De persze fontos kérdés, hogy pl. a Slackel mi a gond,illetve,hogy mire kerestek eszközt pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!