Darklord88 kérdése:
Mi lehet a gond?Tegnap raktam dolgokat egy pendrivera win 10es asztali pcről win 7es laptop telepítéshez.
Figyelt kérdés
Tegnap még felismerte és tudtam is rakni rá dolgokat az asztali pcről de most ha bedugom a pendrivot a tálcán az ikonja megjelenik de a total commanderben vagy a dokmentumoknál semmi.A laptop meg látja a pendrivot.Az usb portok jók mert más usb eszközt felismer.Mi lehet a probléma?Ha az eszközkezelőbe nézem csak usb 3.0 látok2020. nov. 14. 10:52
1/8 lali51 válasza:
Mi a probléma? Nem indul a telepítő?
2/8 A kérdező kommentje:
A probláma az,hogy most amikor a pendrivot bedugom a win 10es asztali gépembe a tálcán ott az ikonja de a fájlkezelőkbe nincs meghajtója szóval nem tudok rá másolni se.Másik laptopon meg ha bedugom az normálisan látja.És nem az usb portal van a baj mert más usbT lát
2020. nov. 14. 11:34
4/8 anonim válasza:
Lemezt a lemezkezelőben nézd!
Tudod: cipőt a cipőboltból.. ;-)
5/8 A kérdező kommentje:
Win 10nél dokumentumokban is látnia kellene a csatlakoztatott pendrivot valamint a total commanderben sincs ott a meghajtóknál
2020. nov. 14. 13:18
6/8 anonim válasza:
Amiket emlegetsz file-kezelők.
Neked lemez-kezelőt kéne nézned..
7/8 lali51 válasza:
Az a baj hogy amit linkeltem nem olvastad el.Már helyreállítottad volna a leírás alapján.
8/8 A kérdező kommentje:
Olvastam és azzal sikerült is köszönöm!
2020. nov. 14. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!