Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy kerítsem elő ezeket a...

Hogy kerítsem elő ezeket a videókat?

Figyelt kérdés
Van egy hozzám közelálló személy, aki a saját YouTube csatornájára hajdanán (2011 környékén) amatőr művészfilmeket töltött fel és azokat elvileg leprivátolta, vagy törölhette. Leszögezném, hogy nem ismert videósról van szó. Nem tudom miért törölte a legjobb munkáit, pont azokra lehetne a legbüszkébb. Egyikben még én is kaptam szerepet még kisfiúként. Nagyon bánom, hogy nem mentettem le hamarabb az alkotásait, viszont másfél éve még elérhetőek voltak. Hogy tudnám ezeket megtalálni? Lehet, hogy hacker-t kéne felfogadnom? Hiszen ha még jelen van a csatornáján, de csak ő látja, akkor talán valahogy meg tudnám szerezni. Higyétek el, semmi rosszat nem akarok a videóival, biztos meg volt a nyomós oka arra, hogy miért tette láthatatlanná (talán azért, mert nem vagyunk jó viszonyban), de nekem kellenek a filmjei.

2021. ápr. 19. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg, hogy küldje el neked, egyébként ha privát, akkor nem tudod megnézni.
2021. ápr. 19. 14:59
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 <- Hát, lehet, hogy csak ez marad. Ugyanis én együtt élek ezzel a személlyel - *khm, enyhe túlzással. De nem éppen rózsás a viszonyom vele. A közelmúlban (úgy 1 évvel ezelőttig, utána sokáig passzív volt) nagyon durva balhéim voltak vele, még a rendőrség is kijött, meg majdnem bírósági tárgyalás is lett az egészből (amit végül visszamondtam, mert személyes problémákra nem a bíró fog megoldást javasolni). Azóta se tudom, hogy évek alatt, hogyan jutottam el vele idáig. Nem ezt érdemelte volna meg, amit kapott az élettől 30 éves korára, sokszor úgy érzem, öccseként megmenthettem volna őt attól, hogy végleg megtorzuljon a lelkivilága. A filmjeivel nem tudom mi lett, de nagyon jó munkákat adott ki a kezei közül, bánom, hogy nem mentettem le időben, amikor még fent voltak (nem is olyan rég). Az teljesen kizárt, hogy rá kérdezzek nála. Itt nem velem van gond, hanem vele. Én megbékéltem már vele gondolatban és tisztelem azt az utat, amit végig járt, de ő képtelen racionálisan megitélni bármit, a pillanatnyi érzelmei irányítják őt teljes mértékben. Felemésztette őt az a sok szar, amit a családból kapott. Szóval esélytelen, hogy nekem adja a filmjeit...
2021. ápr. 19. 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben nem fogsz hozzáférni. Nem tudom mit és hogyan gondoltál egy "hacker" felbérlésére, de ez nem így működik a valóságban.
2021. ápr. 19. 15:22
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 <- Én se tudhatok mindent. Arra gondoltam csak, hogy mondjuk feltörné a csatornáját és a filmeket leszedné. A testvérem semmit nem venne ebből észre, mert csak nálam lennének a filmjei és nem hoznám nyilvánosságra.
2021. ápr. 19. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!