7 éve meghalt az apukám. Anya elhatározta hogy nem lehet egyedül élete végéig (az ember egy társas lény) ezért rá 3 évvel összejött neki egy kapcsolat. Jó is volt az elején , de a csávó mindenhez balfácán volt , ráadásul lusta. Ha otthon volt dolog hozzánk jött , ha nálunk volt dolog akkor hazament. Már vége a 4 éves kapcsolatnak , de egy ideje azt vettem észre hogy anyukám jelleme egyre csak torzul. Kezd egyre csak "mamásabb" lenni. Szerintetek ezen egy pasi segíthet? Nem könnyű neki párt keresni , mert diplomás ember és vezetői pozícióban áll , nem jöhet össze akárkivel. Nem követelmény hogy gazdag legyen , de ápolt , igényes , inteligens és segítsen neki. Nem is nagyon hajtja ezt a dolgot , de látom rajta hogy ő is vágyik egy párkapcsolatra. Hol találjak neki/találjon magának egy igényes pasit?
Hagyd. Ez az ő dolga, majd összejön valakivel ha akar.
2017. júl. 20. 23:25
2/10 anonim válasza:
Ez nekem ugy hangzik, mintha mondjuk az anyam akarna nekem baratnot talalni. Nem orulnek neki. Inkabb motivaljad, hogy keressen, de ne te csinaljad.
2017. júl. 21. 21:28
3/10 timarim01 válasza:
Sajnos vagy nem sajnos ez rajta áll. Addig nem nagyon fogsz tudni mit kezdeni, amíg ő nem érzi, hogy változtatni kellene.
Ülj le vele, ha olyan a viszonyotok és kérdezd meg, hogy mi újság ezen a téren, mit érez, mert látod rajta, hogy kezd bezárkózni (lehet jobb szó, mint a mamás lenni :) bár nem ismerem anyukádat.
2017. júl. 21. 21:30
4/10 anonim válasza:
"mert diplomás ember és vezetői pozícióban áll , nem jöhet össze akárkivel."
itt égtem ki.
2017. júl. 21. 23:09
5/10 anonim válasza:
"Nem könnyű neki párt keresni , mert diplomás ember és vezetői pozícióban áll , nem jöhet össze akárkivel."
Ne keress neki senkit. Sőt, te se lépj kapcsolatba soha. Nem kell, hogy a magadfajta tovább szaporodjon.
2017. júl. 22. 16:22
6/10 anonim válasza:
"diplomás ember és vezetői pozícióban áll , nem jöhet össze akárkivel"
Na, emiatt a hozzáállás miatt nem lesz soha normális pasija. Mert egy díszpinty kell neki, nem pedig egy férfi, aki szerti.
2017. júl. 23. 04:19
7/10 anonim válasza:
Anyukádnak olyan helyekre kellene járni, ahol van lehetőség az ismerkedésre.
Pl. Utazás, színház, koncertek, galériák, sport tevékenység, érdeklődési körének megfelelően.
Ezen kívül nekem több ismerősöm közös ismerős által ismerkedett meg párjával.
2017. júl. 23. 09:31
8/10 anonim válasza:
Ez nem a te dolgod, pláne nem ilyen világszemlével.
2017. júl. 23. 14:46
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a NORMÁLIS válaszokat , mindet felpontoztam. Akik a "nem állhat össze mindenkivel" mondatomat felhozták , azoknak gratulálni tudok csak. Ha ismertek tanult , jó állású embert kérdezzétek csak meg nyugodtan. Egy tanult embernek sokkal nagyobb az önbecsülése. Itt nem arra gondoltam hogy kifele azt lássák az emberek hogy kivel jött össze , hanem azt hogy sokkal töbre becsüli magát egy idiótánál.
2017. júl. 23. 16:12
10/10 anonim válasza:
itt te vagy az idióta szívem. Ez nem egy amcsi vígjáték film, hanem a valóság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!