Nem merem elmondani anyukámnak hogy szükségem lenne egy psichológusra?
Szerintem elég lenne ha bárkinek ki tudnád adni ami bánt.
Voltam én is pszichológusnál, noha nem önszántamból hanem a suli küldött. Mondjuk én meg kaptam az alkalmon, mert kéthetente 7 órás sulinapot leigazoltak 1 óra beszélgetésért.
Őszinte leszek. Semmit sem segített. Nekem sokkal többet dobott az életemen hogy bekerültem egy befogadó társaságba akikkel bármit megdumálhatok. Illetve az elmúlt két évben felvettem egy sportot pusztán mert tetszett, és végül kirántott a depresszióból. Nemrég pedig életembe először bebizonyosodott hogy jó vagyok valamiben mikor elhoztam az aranyat az országos bajnokságon. Nem nagy szám tudom, de nekem sokat jelentett hogy legalább annak a két évemnek volt értelme. És azóta magabiztosabb is vagyok és minden jobban megy.
Én azt mondom hogy ne pszichológusra költsd a pénzt hanem keress valamit amiben kiélheted magad. Iratkozz be kondiba, vegyél egy gitárt vagy új biciklit, bármi ami téged vonz.
Patt helyzet.
Nem véletlenül félsz a szüleidnek szólni.
Egy szülő sem akarja belátni, hogy hibázott.
Talán még is beszélni kéne a sulipszichológussal és a szüleiddel is. Suli pszichológus nem élhet vissza a helyzettel, nem említhet meg téged sem a történetedet.
Ha még is akkor bepanaszolva a megfelelő helyen(ehez kell a szüleidet bevonni ) , utána kivizsgálják az ügyet. Akkár az engedélyét is megvonhatják. Sokat kockáztat ha szivatna!
Szerintem próbáld meg ne búj kifogás mögé!
Nagy dolog ,ha önmagadért teszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!