ha ki van beszélve olyan embereknek akikben nem lehet bizni/gyerekeseks/éretlenek akkor pletykára...17éves vagy...suliba jársz 17évesekkel együtt....fiatal korosztályban kevés a normális...de azért a 17talán már...nem olyan vészes idióták szempontjábol...
2016. aug. 19. 20:26
2/12 anonim válasza:
Sajnálatos, biztos együtt éreznek veled, ami szerintem jobb, mint ha titkolnád és úgy lennél letörve.
2016. aug. 19. 20:27
3/12 anonim válasza:
Hát nagyon nem tudsz mit tenni, nekem is meg fog halni pár éven belül(bármikor akár holnap is) édesanyám. Én a tagadás fázisában vagyok így viszonylag boldogan tudom élni az életem azt a heti pár percet leszámítva mikor eszembe jut.
20F
2016. aug. 19. 21:01
4/12 anonim válasza:
Tölts minél több időt anyukáddal, és ne törődj az árulókkal.
2016. aug. 20. 01:56
5/12 anonim válasza:
Arra számíts, hogy vagy nem merik előtted megemlíteni, vagy pedig együtt fognak veled érezni, es sajnálni fogják. Legalábbis ebben a korban már ez az elvárható. Lehet, hogy egy-két értetlen kérdezősködni fog, de őket leszerelheted, hogy nem akarsz róla beszélni. Gondolom, meg fogják kérdezni, hogy van anyukád, jobbulást kívánnak majd neki. Ilyesmikre számíthatsz.
2016. aug. 20. 15:47
6/12 anonim válasza:
Ennyire szar szövetségeseket... Ennyire érzéketlen idiótákat... Először is, az árulókkal szakítsd meg a barátságot (gondolom mondtad nekik, h ne adják tovább), és szégyenkezésre okod nincs, cukkolni úgyse fognak miatta, mert csak a nagyon fogyatékos/mentálisan rokkant egyedek nem fogják fel, h haldoklik az édesanyád. Együttérzek veled, és kívánom, hogy minél hamarabb érjen véget ez a helyzet, remélhetőleg gyógyulással. (ha gyógyulás nincs, akkor remélem a legkevesebb szenvedéssel megy el..) Szurkolok neked! Hajrá!
2016. aug. 20. 18:51
7/12 anonim válasza:
Tölts az anyukádal minél több időt használd ki.
2016. aug. 23. 09:16
8/12 anonim válasza:
A többiek már mindent leírtak előttem, úgyhogy én csak sok erőt szeretnék kívánni neked is, és anyukádnak is.
18/L
2016. aug. 26. 19:15
9/12 anonim válasza:
Fazszságnak fog hangzani amit most leírok, és valószínűleg nem is akarod hallani, de:
A tanulás legyen az első, ne édesanyád haldoklása. Jövőre jön az érettségi, majd egyetem/szakma. Ha nem sikerül jól akkor nem vesznek fel sehova, és szar jövőd, lesz szar fizetéssel, szar munkával. Ezt gondolom édesanyád sem akarná neked.
Foglalkozz vele, játsz vele, segíts be a házimunkákba stb, de ne hagyd, hogy egy tragédiából(édesanyád elvesztése) kettő legyen(tönkrement jövőd)
2016. aug. 26. 19:39
10/12 anonim válasza:
Gondolom az utolsó egy kockásinges tanár... Ennyire emberségesek ezek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!