Megfelelőnek tartod a banki és más korlátozott belépési kísérletet engedő oldalakon a Caps Lock bekapcsolt állapotát jelző figyelmeztetést a jelszó megadásakor?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 09:40
A kérdező szavazást indított:
Nem, nekem nem gond, de idősebbeknek nem elég figyelemfelkeltő.
Nem, nekem is sokszor gondot okozott már, jobban is megoldhatnák.
Igen, de már előfordult, hogy kizártam miatta magam az oldalról.
Igen, még nem zártam ki magam oldalról emiatt.
3 szavazat
1/4 anonim válasza:
Nekem volt olyan billentyűzetem, amin nem jelezte, hogy bevan-e kapcsolva - hp laptop - és tényleg ha véletlen bekapcsolva maradt az copás volt.
2/4 A kérdező kommentje:
#1:) Nos igen.. a BT billentyűk is ilyenek ahogy látom, gondolom mert energiatakarékosak akarnak lenni.
2021. ápr. 13. 09:45
3/4 anonim válasza:
Én örülök neki, amikor kiírja. Kizárni még nem zártam magam, mert második próbálkozásra ránéztem a billentyűzetre, de ha már eleve kiírja a weboldal, annak csak örülök.
4/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam 2 banki oldalt, egyik se jelezte, hogy éppen bekapcsolva van a caps-lock, de nem tudom, hogy hibás jelszó után jelezte volna vagy sem..
2021. ápr. 13. 13:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!