Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az avast képes kiszűrni az...

Az avast képes kiszűrni az adathalászatot?

Figyelt kérdés
Nemrég rámentem egy oldalra, név szerint az úgynevezett pcgamestorrents.com ra. Nem töltöttem le semmit, és utána néztem a véleményeknek, azt írják mindenhol, hogy biztonságos, de én azért szeretnék biztosra menni. Jártam már korábban is az oldalon, és akkor nem történt semmi baj. Most futtatok egy rendszertöltéskori vizsgálatot, az ki tudja jelezni, ha van valami gubanc?
2021. ápr. 8. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
nem
2021. ápr. 8. 20:45
 2/4 Alex Fly ***** válasza:
100%
Az adathalászat általában az áldozat aktív közreműködését igényli. Sem az Avast, sem bármelyik másik stoftver nem fogja megvédeni a felhasználót a saját hülyeségétől...
2021. ápr. 8. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:

A fizetős vírusirtók tudják ezt, pl. az ESET Internet Security.

[link]

2021. ápr. 8. 23:10
 4/4 anonim válasza:
Ha Avast secure browser -t használsz, vagy beállítod az Avast internet security bővítményt, akkor ekvileg igyen, legalábbis nekem egyszer figyelmeztetett...
2021. ápr. 25. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!