Néha miért mutat elérhetőnek a Messenger, amikor a mobilnet/wifi is ki van kapcsolva?
Figyelt kérdés
Más eszközről nem használom.2021. márc. 28. 20:23
1/5 anonim válasza:
Miért fontos számodra? (csak érdekel)
2/5 A kérdező kommentje:
Mert emiatt haragudtak meg rám. Írt nekem mert elérhetőnek jelzett, holott dolgoztam, olyankor nem használom a telefont. Most azt hiszi direkt nem írtam neki vissza.
2021. márc. 28. 20:40
3/5 anonim válasza:
Jaaaa, mond meg neki, hogy nem a message-eren lógsz naphosszat. Probléma letudva. Van, hogy rámírnak 3-5en és nap végén írok vissza, vagy másnap.
Ha valaki tényleg nagyon akar valamit, hívjon fel telefonon. Pont.
Messager, meg alias SMS. Akkor nézem meg, mikor én akarom. :)
Tudod: Én döntöm el mikor válaszolok és nem a Messager irányít engem. :P
4/5 anonim válasza:
Mert mindig is összevissza jelezte.
Aki egy ilyen miatt haragudni képes, és jobban bízik egy szétcseszett bughalmaznak, mint a barátjának, azt inkább hanyagolnám...
5/5 anonim válasza:
Én ezért kapcsoltam ki az elérhető állapotot. Múltkor emiatt vertek meg. Mert nem válaszoltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!