Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tetszik FanMadeMaker...

Hogy tetszik FanMadeMaker stílus váltása?

Figyelt kérdés

FanMadeMaker YouTube-on már nagyon sok oldalát bemutatta.

Régen csinálták ezt a Szürreality adásokat az nekem nagyon nem jött be. Túlságosan infantilis voltak nekem akkor főleg amikor nyuszinak öltözött meg Faszbender vagy mi volt még.

Volt neki Rant-er időszaka is az viszont tetszett.

Nem régiben meg Játékokat stream-elt.

Meg a vegyes videók is jók voltak amikor Balatonra ment, csikket szedett, 24 órás megye kocsikázós videó stb.

És most vannak ezek a riportok nála szerintem nagyon jók!

És Marci, ha olvasod ezt akkor annyit mondanék még, hogy örülök, hogy az infantilis énedet kezded teljesen elhanyagolni, és érettebb tartalmakat teszel fel. Jó irányba haladsz! Sok sikert!

És nektek Mi a vélemények, melyik korszak tetszett legjobban nektek?

2021. márc. 18. 14:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Életemben nem halottam róla, de ritka retardált idiótának tűnik a videói alapján.

A kommenteket sem olvassa, de majd biztos idejön a gyk-ra, elolvasni az üzenetedet. Persze, hogyne.

2021. márc. 19. 00:53
 12/13 anonim válasza:
100%

Ide jönnek egyesek kötekedni ... hát azért abban megegyezhetünk h aki a gyik on irogat annak nincs minden rendben a szociális életével :D és ezzel nyilván amgamat se emntem fel.

De hogy a kérdésre is válaszoljon valaki , szerintem jó ez a vlogos irány. Az onlyfanses csajos rész nagyon érdekes volt. Tetszik, hogy a vlog műfaj hitelesen nyomja és hogy a belsőséges gondolatait megosztja akár családról akár másról...

2021. márc. 20. 21:26
 13/13 anonim ***** válasza:
A szürrealityn, meg a streameken kívül bírom a videóit, meg az az Alvin és a mókusok-os csatornája sem semmi😂😂
2021. márc. 22. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!