Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » FanMadeMaker Marci befordult?

FanMadeMaker Marci befordult?

Figyelt kérdés
A magam részéről tökre bírom a srácot sokszor nézem/hallgatom a liveokat miközben valamit szerelek, de másrészről kicsit befordultnak tűnik plusz ennyi videózás mellett lehet elvesztette a barátnőjét? Mert mostanában róla se hallottam, pedig szimpatikusak voltak együtt. Mi a véleményetek?

2020. dec. 28. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem olyan egyszerű a youtube-zás mint egyesek képzelik. Szerintem aki komolyan csinálja az majdnem csak akkor nem dolgozik, amikor alszik, de lehet akkor is arról álmodik. :) Én szerintem nem fordult be, illetve a barátnőjét lehet nem akarja, hogy zaklassák vagy bármi mást hozzanak fel ellene is. Elég megosztó személyisége van, én annyira nem bírom, de fókuszcsoport miatt megnéztem jó pár videóját.
2020. dec. 28. 16:04
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
#1: pedig a fókuszcsoport se egy nagy durranás: röviden arról szól, hogy elmondja a véleményét másokról, de ha őt véleményezik, az már nagyon büdös neki(k). Ezen kívül az is eléggé megosztó, már eleve kormányellenes.
2020. dec. 28. 16:40
 3/8 anonim válasza:
94%
Én mindkettőt bírom,de ez nem jelenti azt,hogy mindennel egyetértek, amit mondanak.
2020. dec. 28. 17:14
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen, ezt most ne keverjük ide. Én úgy nézem a videókat amik érdekelnek hogy én is utánanézek kicsit. Sokszor látom hogy nagyon egyetértek valakivel de közben meg jön egy másik tömeg aki a szöges ellentéte annak amit "mi " gondolunk. Sokszor az is megfordul a fejemben hogy atya ég hogy lehet valaki ekkora hülye hogy nem látja de ezt az érzést muszáj elnyomni mert különben hamar elharapózik és utálatba megy át. Én egészségügyben dolgozom a fa**om tele van a kormánnyal több téren, DE van pár olyan barátom akiknek a Fidesz a megélhetésüket adta emiatt nem tudják egyszerűen más oldalról megnézni a dolgokat. Viszont én meg az ő oldalukat nem látom ezért nem szabad hogy elássam a barátságunkat.

Ez elég messze visz szerintem úgyhogy esetleg ha valakinek az eredeti kérdéshez van hozzászólnivalója akkor nyugodtan tegye meg de véres viták azért a Fókuszcs. -ról ne legyenek :))

Csupán azért tettem fel a kérdést mert kicsit érdekel a youtube bulvár :D

2020. dec. 28. 17:28
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

December elején szakítottak. Tegnapi live-Ben volt erről röviden szó.

Egyébként nem találom befordultnak, néha érdekes a viselkedése viszont tényleg. Bírom, jót szórakozom rajta, ő régebben is hasonló volt.

2020. dec. 28. 17:35
 6/8 anonim ***** válasza:
19%
Fanmademaker mindig is szar vótt és mindig is szar marad
2021. jan. 3. 02:49
 7/8 anonim válasza:
17%
Ez mitől számítástechnika?
2021. jan. 3. 03:35
 8/8 anonim válasza:
94%
5ös jól mondja, szakítottak. Egyébként Márton érdekes személyiség, egyáltalán nem sorolható egyetlen egy tipikus kategóriába sem, és néha vannak szerintem érzelmi kiingásai és mélypontjai, de elég könnyen feljön belőlük. Jay viszont jó hatással van rá, szüksége van rá.
2021. febr. 15. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!