Mi lett a RANT-erekkel? Becsicskultak?
Régen tök sok videót töltöttek fel a RANT-erek. de mára már egyik se aktív. Ez már gyanús nekem, hogy egyszerre eltűnik az összes. Ott a Your choice, FanMadeMaker marci, The Raven Croaks, Flex, Haseo.
Lehet, hogy rájuk fenyítetek? És nem csak, hogy rant videó nem készül de még sima videó sem.
Egyszerűen megunták, meg amit az #1 írt.
Nekem van egy coub csatornám, 3,5 millió megtekintéssel, közel 90 ezer like-al de már kb 2 hónapja leszarom az egészet. Nincs kedvem új meme-ket csinálni. Eleinte még az újdonság meg a sok like motivált hogy csináljam mert tetszik az embereknek, de mostanra már abszolút elment a kedvem tőle.
Szerintem nem fenyítették őket.
Csupán a pénz és a nagy nézettség nem ezekből van, és erre már rájöttek ők is.
Haseo: már nem készít commentary/rant videókat, úgy láttam ezeket le is törölte.
Your choice: velük nem tudom mi van.
FMM: nem követem, nem tudom
The Raven Croaks: hangszálműtéte volt, most "pihentetnie" kell a hangját
fleX: magánéleti dolgok miatt hagyta abba, +a CringeBait 8. részében kifejtette, hogy ő már mémes irányba vinné el a rant/commentary műfajt. (most egyébként overcoolernél vendégszerepel)
Fent van a nevem a gyakorin. :D Beszarsz. xd
- Szerintem egyértelmű hogy a rantnek nem volt szinte semmilyen hatása a közösségre így fölöslegessé vált. De ez csak az én véleményem. Az hogy random emberek csámcsogtak másokon nem egy cél, ugyan is semerre sem mozdítottuk előre a fejlődésüket.
- Amúgy tudtommal nyár van, lehet többen azért inaktívak, mert tudtommal az első 3 még aktív volt amikor én kiszáltam. :D
- UI Nézd meg a community/közösség fület a csatornákon ott szoktak új infók lenni.
Ha nem ciki 3 éves kérdéshez hozzászólni, szerintem inkább főleg arról van szó általánosan ebben a kategóriában, hogy mindent elmondtak amit akartak és új témák felé néztek.
Azért például a TRC-től vannak újabb kritikák is azóta.
Nem valószerű, hogy a korábbi ranterek azért váltottak, hogy nézettség és pénz jöjjön, mert akkor mind játszana, mivel a játékok hozzák könnyen a legnagyobb nézettséget, pénzadományokat és szponzorokat. Többségük kreatívkodik valamit, vagy olyan témában videózik, amit kedvel.
Az egyéb okokat már leírták mások, a videósoknak is halad az életük, változik a családi helyzetük, a munkájuk, stb.
Vagy ahogy már írta itt valaki, a kritikáknak nincs foganatjuk.
Vannak a szektásodott rajongók, őket semmi nem fogja meggyőzni.
Aki nem rajongója senkinek, semminek, az az ember meg többnyire magától is látja, hogy milyen (nem feltétlenül jó) irányba halad a világ.
Egyébként a politikában is ugyanez figyelhető meg, mint a videósok világában: Szektásodott rajongók VS senkinek nem szektásodott rajongói.
Sajnos az emberek többsége fogékony a manipulációra és hajlik a szektásodásra. Belőlük sokan jól megélnek: a videósok, a celebek, az influenszerek, a politikusok, és a cégek, amik az újabb termékeiket ezeken keresztül rámelegítik az emberekre, hogy 50 év múlva szeméthegyeken és szétszennyezett bolygón üljünk majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!