A face folyamatosan letilt és nem tudom az okát levelet nem írok ismerősöm nincsen a szolgáltatóm nem tud segíteni ip címem miatt lehet nem tudom mi a baj ..van aki tudja mi nem jó ?
Szerintem is az lehet mint amit a #1 mond.
A facebook pont azért van,hogy az ismerősökkel tartsd a kapcsolatot, ha ismerősöd nincs, de használod az egyéb dolgait, akkor tényleg elég kamunak látszol.
Magyarán tényleg bot-ként viselkedsz és csodálkozol, hogy tiltanak??
Kamu névvel tilos regisztrálni, itt kezdődik a gond. Meg nem rendeltetésszerűen használod. Így fenn akadsz a szűrőkön is.
Míg így használod addig ez lesz.
Ha nem viselkednél bot-ként, tartanád azt amit aláírsz, mármint a szerződési feltételeket, akkor nem is lenne semmi gond.
Nem tudom, hogy vagy-e már 16, mert nem látszol valami tájékozottnak, az is lehet baj, mert 16 éves korig GDPR miatt nem regisztrálhatsz az oldalon sem.
Valóban vannak a facebooknak is sajátosságai, de itt nem ők a csúnya, gonosz farkasok, te nem tartod a szerződést. Pl kamu névvel regisztrálsz, nem a tényleges ismerőseiddel tartod a kapcsolatot (lásd nincs ismerősöd), hanem csak kommenteket írsz. Nem rendeltetésszerűen hasznalod az oldalt, több ponton sérted a felhasználási feltételeket, majd csodálkozol azon, hogy tiltanak?? Ha barhol kötsz egy szerződést, majd te nem tartod be, akkor a másik a gonosz?? Legyen ez pl az áram szolgáltató, ha fizetsz akkor kapsz áramot, de ha nem fizetsz és kikötik, akkor ők a hülyék mert minden ok nélkül kikötötték??
Vagy pl net szolgáltató, ha ők nem biztosítják a minimum letöltési sebességet, akkor te jogosan élhetsz panasszal, hiszen ők szegik meg a szerződést.
Itt is ugyan az van. Amit be kell kattintani, hogy elolvastam és elfogadom a felhasználási feltételeket, elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, az is olyan mintha egy tényleges szerződést kötnél közjegyző előtt. Csak itt egy négyzetet kell pipálni. Oké, hogy senki nem olvassa el ezeket, pedig világosan le van írva az ami tilos és te kb mindegyiket csinálod.
Én 58 éves vagyok és sajn os nem fogadom el amit írsz itt nekem hát el sem tudok jutni addig hogy a facén bármit is betartsak mert letilt akkor most mi ez valós nevemmel sincsen másként érdekes más oldalakkal semmi gond nincsen velem csak ezzel hogy is van ez ?
Ők a kamuk még levelet sem lehet írni nekik és milyen szerződő ez ?
A hatalmával vissza élő és ez demokrácia a face szerint és miért engedik ezt meg itt magyarban hogy így működjönek netoldalon nem értem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!