Miért van az, hogy nekem is és az anyukám mobilnete is, folyamatosan drasztikusan fogy el, pedig szinte nem is használjuk?
Nekem 100GB szokott csak úgy eltünni, anyum (más szolgáltatónál) 10GB-ok...
Ez miért van? Hova tünnek az adatok?
Tipp: telefonon beállításokban, meg talán külön a böngészőben is - ez általában a chrome - be lehet kapcsolni az adatmegtakarítót. Messengerben úgyszintén. Valahogy még ellenőrizni is lehet az adatforgalmat a telefon beállításaiban, hirtelen nem tudom, hogy hol.
Egyébként az automatikus alkalmazásfrissítés be van kapcsolva play áruházban? És hogy csak wifi-n töltsön le nagy méretű frissítéseket? Ha automatikusan tölt le nagyméretű frissítéseket, és ez nincs a wifi-re korlátozva, az generálhat nagy adatforgalmat. Szerintem.
Elfújja a nagy szél az adataid a levegőben...
A telefonod monitorozza, hogy mennyi fogy (ha android, iOS-nél nem tudom) és mi fogyaszt sokat, tanulmányozd át.
Valami 100% hogy használja, mert nem tűnik el 100 gb a semmibe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!