Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Elég sürgős a helyzet! Nagy...

Elég sürgős a helyzet! Nagy bajban vagyok?

Figyelt kérdés
Igazából röviden annyi, hogy van egy nagyon szigorú tanárom gimibe, és ugye most online oktatás van. A dolgozatokat Blank Quizen irjuk, ahol ugye úgy kell regisztrálni magunkat a dogához,hogy beirjuk a weblapba az emailünket, amit át dob neki. Nos, hogyha valaki le adja, elküld a webet ugye készen kidolgozva, rámegy a küldés gombra akkor ki irja hogy mi volt a helyes válasz és jól csináltam e. Én elsőre egy kamu fiokrol , tök random emaillel jelentkeztem be,ami szinte nem is létezik. És ugye ki adta nekem a megoldásokat , majd én rendes emailomrol le írtam az oldalra megoldottan. Nem csináltam tökéletesnek direkt. Másnap a tanár órán mondta hogy nem tudja ki ez, de megfogja tudni, és ha fizetni is kellesz érte,akkor is megtudja. Egyébként igaz, tényleg fizetne. Emlegette a fiát hogy Pesten valami infó szakot végzett , de utána néztem radiologiaval foglalkozik, legalábbis az egyik. Mondta a tanár, hogyha neki Ip címig kell mennie akkor elfog menni, de igazgatóit irat be nekünk. Vpn nem volt nekem bekapcsolva géprol, ahol a kamu fiokossal néztem meg a válaszokat. Telefonrol csináltam rendesen, saját fiokrol. Hacker barátaim mondjak h esélytelen lenyomozniuk, én is utána néztem az ipmnek és mas várost ír ki, de nem vpnest. Mondta a tanár , hogy még be lehet neki vallani, akkor kettőnk között elintézzük, de ha nem mondjuk el neki kivolt külsős emberhez fordul. Nem tudom, megérné elmondani? Bocsi ha hosszu lett , sürgős.

2021. márc. 3. 19:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%

"Mondta a tanár , hogy még be lehet neki vallani, akkor kettőnk között elintézzük, de ha nem mondjuk el neki kivolt külsős emberhez fordul."

A tanárod tisztában van vele,hogy technikailag nem talál rá az elkövetőre.Még külsőssel se.

Ezért akarja,hogy bevallja az illető,mert különben soha nem jön rá.xD

Ne legyél hÜlye.Lapítsál.

2021. márc. 3. 19:43
 2/16 anonim ***** válasza:
77%

Nyugi, nincs neki erre se ideje, se energiája. Játssza nektek a jó zsaru (együtt megbeszéljük, nem lesz semmi baj), rossz zsaru (akkor is kinyomozlak benneteket és lesz nemulass) szerepet.

Szerintem tök jó ötlet volt a részedről így megoldani a dolgot, és ezt a tanár is tudja, csak bosszantja, hogy nem tud túljárni az eszeteken. Ettől függetlenül a tananyagot tanuld meg, mert bármennyire is uncsi, nem érdekel, ha megtanulod, csak előnyöd lesz belőle.

2021. márc. 3. 19:43
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Egyébként nem tervezem elmondani neki, ha rájön, egye fene. Ha már rászánta a pénzt, meg az időt, akkor már leszarom, beirhatja az igazgatóit :D
2021. márc. 3. 19:46
 4/16 anonim ***** válasza:
75%

Senki és semmit nem fog kideríteni, mert hogy nincs mit és nincs miből. Mindig nevetek ezen a "vannak hacker barátaim és ismerőseim" szövegen. Ami legnagyobb túlzásokkal sem több néhány script kiddie-nél, akinek fogalma sincs semmiről, csak lewarezolja a "hacker" programot és elindítja azt.

Amúgy meg ha már valamit csinálsz, akkor abba úgy kezdj bele, hogy mered érte vállalni a felelősséget és nem beszarva kell a neten segítségért kiáltani, mikor már megtörtént a baj. Ha meg fosol, hogy mi lesz, akkor ne csalj, hanem ülj le és tanuld meg a leckét.

2021. márc. 3. 19:48
 5/16 anonim ***** válasza:
60%

Kollektív nem büntethet senkit.

Nem fogsz lebukni.

Csak kamuzik, mint a legtöbb ember.

Ennél súlyosabb dolgokban is csak az bukik le, akit beköpnek.

Ha légközelebb ügyeskedni akarsz, telefonról tovább osztott nettel más IP címmel tudsz bejelentkezni otthonról is. Aztán az sem deriti ki, aki belsős a cégnél. Max ha full ugyan azok a hibás válaszok.

Azért szép próba a tanárodtól. Neked meg jó lecke, hogy nem dőlj be a kamunak.

2021. márc. 3. 19:48
 6/16 anonim ***** válasza:
Rossz vicc, ez nem így működik.. :D
2021. márc. 3. 19:49
 7/16 anonim ***** válasza:

Miért írod ki ugyanazt a kérdést kétszer?

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

2021. márc. 3. 19:50
 8/16 anonim ***** válasza:

#4 "mert hogy nincs mit és nincs miből"

Szerinted az nem elég, hogy egy IP-ről lépett be kamu fiókkal és rendessel is?

---------

Nem fizetésről van itt szó, hanem hogy ha hatósághoz fordul vele akkor foglalkoznak-e vele. Mivel IP-t maximum feléjük ad ki egy privát cég.

2021. márc. 3. 19:52
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sokat segítetek vele.
2021. márc. 3. 19:52
 10/16 anonim ***** válasza:

"Szerinted az nem elég, hogy egy IP-ről lépett be kamu fiókkal és rendessel is?"

Nem tartom valószínűnek, hogy erre a felhasználóknak rálátása és hozzáférése lenne. Ha ugyanarról az IP-ről "büdösborz" és "Kovács Pistike" is beküldött egy tesztet, akkor a tanár rögtön látná, hogy mitől bűzlik az ügy, hiszen ugyanaz a két fiók forrása.

2021. márc. 3. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!