Hogyan lehet szerzői jogú tartalmat feltölteni a YouTube-ra?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból kipróbáltam egy régi rajzfilmsorozat egy részét felrakni a YouTube-ra és vagy teljesen vagy részlegesen letiltotta. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen módszerek vannak ilyen esetben. Példaként láttam elég gyakran, hogy a Family Guy részekben időközönként beraknak valamilyen "tekerjj előre 30 másodpercet" képet vagy ráközelítést alkalmaznak. Legalábbis én ilyen esetekkel találkoztam. Esetleg vannak más módszerek is?
Előre is köszönöm a választ!
2021. febr. 23. 22:27
1/3 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy mi a lóphasz ennek az értelme?
2/3 anonim válasza:
bevételed ebből nem lesz, mert hús-vér emberek ellenőrzik a profilod, ha eléred a 4000óra nézést és 1000 feliratkozót.
Ha valami amit eladsz és reklámozni akarod, akkor lehet értelme annak amit akarsz csinálni.
3/3 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha megveszed a jogokat. Akkor nem fig letiltani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!