Az lenne a kérdésem hogy régen ha bányásztunk volna 2010 11 ben akkor valóban ? És csupán csak böngésztük az internetet és egyszer csak rá találhattunk erre a lehetőségre és kész, ilyen egyszerű lett volna hogy otthonról az éjszakában az interneten megtalálhattuk volna a csodabalzsamot? Mert nagyon szépen hangzik hogy ilyet kidobhat az internet vagy valaha is kidobott ?
Én bányásztam már, nagyon erős gép kell hozzá, nem ilyen 100 ezres. Többe kerül az áram...Fullos gépekkel megéri szerintem, sokan csinálják.
2021. jan. 28. 09:02
2/11 A kérdező kommentje:
De elvileg régen nem kellett hozzá erős gép , akár elfutott egy egyszerű win xp -és gépen is .
2021. jan. 28. 10:25
3/11 anonim válasza:
Elég volt venni, azzal is meggazdagodhattál. Centeket ért, most meg 30 40 ezer usd közöt mozog. Ez több, mint 30.000x-es emelkedés. Csakhát ezt senki se tudta előre.
Most is meglehet gazdagodni banyaszatbol csak nem egy gep kell hozza es nem magyarorszagon. Amugy ki is tudod próbálni milyen az ha sima szamitogeppel banyaszol, a bitcoin fejlesztoi halozatan, csak ott nem er semmit a kibanyaszott coin :)
2021. jan. 28. 21:16
6/11 anonim válasza:
Igen csak egyvalamit ne felejtsunk el. Nem lehetett tudni elore. Kibanyasztal 10 000 bitcoint s csak arra volt jo hogy valaki jopofasagbol hozzon erte egy pizzát. Evekkel kesobb lett csak erteke s akkor se egybol milliok. Ma is van ilyesmi amit ma megcsinálsz s sok ev mulva milliomosnleszel, csak a kerdes az, megtudod e mi az s megteszed e erte anit kell ugy hogy nem tudni abbol leszel e milliomos
2021. jan. 28. 22:47
7/11 anonim válasza:
Ha megoldod a logaritmus problémát, még most is meggazdagodhatsz.
2021. jan. 31. 23:39
8/11 anonim válasza:
Az mi? Lehet belekezdek, ha itt mondjak el mi az, hat innen nagyon szep lenne nyerni
2021. febr. 1. 03:16
9/11 anonim válasza:
Milyen logaritmus problemarol beszelsz?
Te nagyon nem vagod h mi hogy merre igaz?
Az egesz proof of work onnan jon, hogy amikor egy blokk elkeszul akkor annak kulonbozo mezoit felhasznalva lehet modositgatni a hash erteket. A blockexplorerbe ami 0 ast latsz az a blockok hashenek az elejen az hatarozza meg a jelenlegi difficultyt. Matematikailag kiszamothato annak a valoszinusege hogy agy block hash erteke adott szamu nullassal kezdodjon. A minerek addig valtoztatgatjak a blockokba levo mezok erteket amig a hashnel kijon eleg nullas. Nem logaritmus feladatrol van szo hanem statisztikarol... Biztos imitt amott tulegyszerusitettem a dolgokat a leirasomban mert 1. Nem latom ertelmet elmagyarazni egy laposfoldesnek hogy miert nem esunk le a fold szelerol 2. Minden informaciot megtalalsz a neten ezzel kapcsolatba csak keresni kell
2021. febr. 1. 05:18
10/11 anonim válasza:
En csak a skalazas megoldatlansagarol hallottam. Az mas?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!