Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van vagy lehet annak oka hogy...

Van vagy lehet annak oka hogy egy személyt nem találok meg név alapján a facebookon?

Figyelt kérdés

tudom a vezeték nevét a keresztnevét de nincs a találatok közt. Tudtommal nem lehet azt beállítani hogy ne dobjon ki a facebook ha ránk keresnek. Max annyit hogy nem tudnak ismerősnek jelölni. Vagy rosszul tudom?

Allitólag van facebookja az illető lánynak de nem akarja megadni, es ez mivel gyanus nekem, Kiváncsiságból rákerestem, 2 fiókomról is de nem találta meg a facebook.

Mi a véleményetek?

2021. jan. 22. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Tudtommal meg be lehet.

[link]

2021. jan. 22. 16:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez arra vonatkozik hogy a kereső motrok ne találjanak meg. De nem a face ember keresőre.
2021. jan. 22. 17:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha letilt az illető, nevére hiába keresel, olyan, mintha nem is létezne az adott illető: találatokban nem jelenik meg.
2021. jan. 22. 17:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem sajátnéven hozott létre profilt, akkor is hiába keresed saját néven.
2021. jan. 22. 17:16
 5/10 A kérdező kommentje:
De 2 fiókról is néztem, pont azért ha netalántán letiltott.
2021. jan. 22. 17:18
 6/10 A kérdező kommentje:

Azt megmondta milyen néven van fent, de nem adja meg. Marmint nem akarja hogy ranézzek a profiljara magyarán. Azt is mondta hiába keresem ugysem dob majd ki. Ez tudtommal csak akkor lenne igy ha letilt, de en egy másik fiókomrol is rakerestem es semmi.

Akkor ezek szerint hazudott. Vagy a nevet illetően vagy pas.

2021. jan. 22. 17:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha két fiókról nézted ugyan, de azonos gépről, esetleg azt is "érzékelheti a rendszer" és nem mutatja meg...

Ha valaki ismerőst megkérsz: keressen rá és ha ő megtalálja, akkor egyértelmű a dolog.

2021. jan. 22. 17:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Más néven van fent. Vagy 18 év alatti és nincs közös ismerősötök
2021. jan. 22. 18:19
 9/10 anonim válasza:

Menny a letiltás menübe mintha le akkarnád tiltani. Ott ird be a keresöbe.

Ha letiltott akkor is kihozza.

De nem engedi megnézni a profilját csak tiltani. Abból lathatod. Ha valóban tiltott.

Ha ugyse találod közös ismerösök.

Ismerös listájában keresd.

2021. jan. 23. 10:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Feltételezett ismerősök ismerősei között nézz körül.
2021. jan. 24. 15:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!