GTMusic kérdése:
Ha csinálok egy Amerikai Youtube csatornát a Google Amerikaiaknak mutatja a tartalmat, vagy a tartózkodási helyem a mérvadó?
Figyelt kérdés
Tóth Gergely vagyok. Hosszú ideje gyártok amerikai dalokat és régen próbálkoztam Amerikai csatornával, de a magyarokba ütköztem, ami nem volt a célom. Vásároltam egy Amerikai Sim kártyát, hogy csináljak egy amerikai email címet, de nem működött. Kb. 30 dollárt buktam rajta. Nem tisztázott, hogy elég New Yorkban tartózkodni, vagy a magyar emailcímem interferál ellenem? Nekem elegem volt Magyarországból. Szép, gyönyörű ország lenne az emberek nélkül. Itt olyan emberek vannak, akiknek a nagyrésze gyűlölködik és mindent kritizál, de nem tettek le nagy dolgokat az asztalra, mégis elképesztő önbizalmuk van. 2021 óta eltartok egy nőt. Sosem járnék vele. Mindig megvádolnak, hogy megfektetem, járunk és azzal vádolják, hogy nem akar dolgozni, de nem adnak neki lehetőséget. Eltés diplomája van. 33 éves. Eddig 4 milkát buktam rajta és nagyon mérges vagyok rá, mert 100x kértem, hogy ismerkedjen és legalább olyasvalaki tartsa el, akivel szerelmesek. Nekem ő egy rettenetes teher. De az emberek annyira aljasak vele, hogy látva ezt nehéz cserben hagyni. Most rendbe hozom az ország Zsebibabájának Egy Tekintés dalát, ami Mission Impossible, de már 90%-ig kész vagyok vele. Azt még érdemes belföldön promotolni, de én Amerikaiul és Spanyolul éneklek akcentus nélkül, azaz nem tudnák megmondani, hogy Magyarországon születtem. Nem akartam.ma 18:28
1/3 anonim válasza:
Alapvetően a geoip adatokat veszi figyelembe a google.
2/3 anonim válasza:
Ha annyira imádod amerikát, akkor miért nem az ő segítségüket kéred?
3/3 anonim válasza:
Na, kezdjük kérlek az elejétől.
Én egy amerikai felhasználó vagyok, ülök otthon a gépem előtt Californiában. Megnyitom a Youtube-ot, és beírom hogy "Tóth Gergely songs". Kiad sok kis videót, mint keresési eredményt.
Mi a kérdésed, hogy mit, hol mutasson a Youtube? Mi az hogy "amerikainak mutatja a tartalmat"? Mitől amerikai szerinted egy tartalom a Youtube-on?
Meg mi köze van ennek a tartózkodási helyhez? Ha a Justin Bieber egy spanyolroszági nyaralás során tölt fel Youtube-ra egy számot, akkor az egy spanyol tartalom?
Mivan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!