Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az áramszünet óta a wifi...

Az áramszünet óta a wifi stick miért csak az én wifimet nem látja?

Figyelt kérdés

Tenda wifi stickem az összes vezetek nelkuli halozatot latja csak az enyemet nem, routert ujra inditottam tobbszor is meg a gepet is.

Valaki tudna segiteni?

#Wifi, tenda
2021. jan. 13. 11:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Be kellene lépni a router admin felületére, gondolom resetelte a beállításokat, akkor újraindíthatod ezerszer is.
2021. jan. 13. 11:38
 2/13 A kérdező kommentje:
Oda hogy tudok belepni es ha beleptem mit csinaljak?
2021. jan. 13. 11:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Nézd meg a wifi(wireless) beállításokat. Be van-e egyáltalán kapcsolva, SSID változott-e (a hálózat neve, simán lehet hogy van wifid csak valami default néven megy most, pl TPLINK_EACF15A), ilyesmi.
2021. jan. 13. 11:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Telekom-szamsor a neve, a baratnőm laptopja latja es a telefonom is, komolyan nem ertem...
2021. jan. 13. 11:54
 5/13 KárpátokGéniusza ***** válasza:
Más eszközről látod a hálózatod?
2021. jan. 13. 11:54
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen, iphonerol is latom, baratnom laptopja is erzekeli. Olyan mintha a Wifi stick hulyult volna meg
2021. jan. 13. 11:58
 7/13 KárpátokGéniusza ***** válasza:
igen, a stick lehet a hunyó :( nem tudom lehet-e valahogy resetelni
2021. jan. 13. 12:00
 8/13 anonim ***** válasza:
50%

-próbáld más usb portban

-szedd le és rakd újra a driverét

-próbáld ki a sticket egy másik gépben (sokkal előrébb nem leszel, de legalább tudod, hogy a stick halt-e meg, vagy usb port/szoftveres gond lehet)

2021. jan. 13. 12:21
 9/13 A kérdező kommentje:

Probaltam mas usb portban is, nem jo.

A driver lenne a kulcs szerintem is csak Windows 7n nem annyira latom h hol van neki a drivere mert ugye nem kellett telepiteni kulon hanem bedugtam es a Windows automatikusan felismerte a neve amugy 802.11 n WLAN

2021. jan. 13. 12:32
 10/13 A kérdező kommentje:

Na, megjavult a probléma, leírom, hátha másnak is segíteni fog, viszont elég nagy közröhejnek tartom, hogy egyik napról a másikra így elbaszódhat, egy drivert kellett telepíteni.

Jobb alsó sarokban jobb klikk a 'Hadverek biztonságos kiadása' gombra: Eszközök és nyomtatók megnyitása

Dupla katt a 801.11 n WLAN képre, ez a hálózati kártya.

Harder fül, itt két opció van:

802.11 USB vezeték nélküli helyi hálózati kártya

és a másik: Microsoft Virtual Wifi Miniport Adapter, na ha ebbe belemész van egy 'Illesztőprogram' fül és ott kellett telepíteni egy Drivert.

Ezt feltelepítettem, és utána rögtön automatikusan csatlakozott a wifi-mhez.

Mi a tököm ez...? Ezt a file-t telepítette a C\Windows\System32\Drivers\vwifimp.sys

Lehetséges, hogy ez a driver kell ahhoz, hogy 'oszott' wifi-hez csatlakozzon az ember? Mert ugye a vezeték nélküli hálózatom neve : Telekom-számsor-2.4GHz, és az áramszünet miatt ez a driver 'eltűnt'...?

2021. jan. 13. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!