UPC vagy Vodafone, tökmindegy, volt egy tervezett áramszünet reggel 8tol du 4ig, azóta sincs net?
A UPC router annyit ír,hogy "internet (DS Scanning)", erről annyit találtam hogy ez a szervereikkel való kapcsolatlétesítés lenne,ami nem sikerül. Most akkor telefonáljak be, már megint,hogy nincs net? Mielőtt átvették volna a UPC-t se volt valamiszuper jó, de azóta mégrosszabb.
Továbbá,a Vodafone mediabox netről hozza he a tv csatornákat, ahogy a szerelő is mondta mikor bekötötték, és mikor nincs net,nincs adás se. Mégis rá lett kötve az antenna kábele,de minek,ha a netről jön/megy minden?
Több mint 4 órája már, és azt mondták "karbantartás van", de az oldalukon nincs feltuntetve,hogy itt bármiféle karbantartás lenne + a szomszédnak már azt mondták,hogy "tudnak a HIBÁRÓL". Nekem folytatnom kéne a munkámat,de mivel a mobilnetem nem korlátlan, így rohadtul keresztbetesz nekem a voda...
Ja,de persze ezért is fizetnem kell,annak ellenére,hogy nem működik...
3 utcával arrébb szintén UPC/vodafone van, még a netcsomag is megegyezik, ott mégis van net, errefelé meg nincs.
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!