Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » UPC vagy Vodafone, tökmindegy,...

UPC vagy Vodafone, tökmindegy, volt egy tervezett áramszünet reggel 8tol du 4ig, azóta sincs net?

Figyelt kérdés

A UPC router annyit ír,hogy "internet (DS Scanning)", erről annyit találtam hogy ez a szervereikkel való kapcsolatlétesítés lenne,ami nem sikerül. Most akkor telefonáljak be, már megint,hogy nincs net? Mielőtt átvették volna a UPC-t se volt valamiszuper jó, de azóta mégrosszabb.

Továbbá,a Vodafone mediabox netről hozza he a tv csatornákat, ahogy a szerelő is mondta mikor bekötötték, és mikor nincs net,nincs adás se. Mégis rá lett kötve az antenna kábele,de minek,ha a netről jön/megy minden?

2020. júl. 17. 18:30
 1/6 A kérdező kommentje:

Több mint 4 órája már, és azt mondták "karbantartás van", de az oldalukon nincs feltuntetve,hogy itt bármiféle karbantartás lenne + a szomszédnak már azt mondták,hogy "tudnak a HIBÁRÓL". Nekem folytatnom kéne a munkámat,de mivel a mobilnetem nem korlátlan, így rohadtul keresztbetesz nekem a voda...

Ja,de persze ezért is fizetnem kell,annak ellenére,hogy nem működik...

2020. júl. 17. 20:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Még azóta sincsen net, g..ci,ezt nem hiszem el, hat mi a francot tudnak ezek csinálni???
2020. júl. 18. 06:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Felhívom az ügyfélszolgálatot, beütöm amit kell, erre a bot Ugyan azt ismétli, akárhányszor nyomom akár a hiba jelentés, akár a Panasz gombot. Ugyan azt a szöveget játsza újra és újra és ujra :D
2020. júl. 18. 07:13
 4/6 A kérdező kommentje:
"Hibaelhárítás folyamatban van", fsza, nekem meg van munkám amit nem tudok végezni,mert több mint 12 órája nincs net, de azért is fizetnem kell ha nincs, mert miért ne. Tök jó,ennyi erővel kiszarhatnám a pénzt az ablakon,mert ugyan úgy semmit kapok érte.
2020. júl. 18. 07:17
 5/6 A kérdező kommentje:

3 utcával arrébb szintén UPC/vodafone van, még a netcsomag is megegyezik, ott mégis van net, errefelé meg nincs.

Szánalmas.

2020. júl. 18. 10:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Állítólag csak hétfőn vagy kedden lesz elérhető újra a szolgáltatás. Ezt a 3 napot akkor nem fogják elszámolni igaz?
2020. júl. 18. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!