Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szolgáltatónál keressem a...

Szolgáltatónál keressem a hibát, vagy router csere?

Figyelt kérdés

Alig 2 éve vettem a routert. 1 hónapja instabil a netem. Ritkán jó, de általában nem megy rendesen. Alkalmanként 1-2 órára teljesen elmegy (a routeren az internet ikon narancssárga) és a semmiből visszajön. Jelenleg van netem, de nagyon lassú, a speedtest sem megy le rendesen, mert megszakad a kapcsolat. Jobb esetben 8Mbps-et ha mér.

Wifi-n és kábeles neten is ugyanez van. A router resetelése, újraindítása sem oldja meg a problémát, nem állítottam benne semmit. Szolgáltatót megkerestem, ahol azt mondták, nem látnak problémát. Pedig még mindig fennáll a gond. Ilyenkor mit tudok csinálni?

2021. jan. 11. 12:56
1 2
 1/11 Fsms ***** válasza:

Nekem nem router gondnak tűnik. Valahogy a szolgáltatót kellene rá venni, h kimérje a helyszínen.

Szóval én a szolgáltatót erőltetném...

2021. jan. 11. 13:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja írták, hogy plusz pénzért kiküldenek egy ember.. marha jó.
2021. jan. 11. 14:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Rutered és a modemed tupusa?
2021. jan. 11. 14:45
 4/11 A kérdező kommentje:

Tp link Archer c50.

Modemet nem tudom.

2021. jan. 11. 15:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Modemet NEM tudod ?rá van írva !

Na mindegy qoax kábelen vagy utp kábelen jön a net ?

2021. jan. 11. 15:14
 6/11 A kérdező kommentje:

A modem nem a lakásban van, hanem az alagsorban egy elzárt részen, ahová csak a közös képviselőnek van kulcsa.

Amúgy utp

2021. jan. 11. 15:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor kell beszélni a közös képviselővel aki majd értesíti a szolgáltatót mert ebbe az esetben csak a szolgáltató szervizelheti a modemet illetve azt a ROUTERT ami az alaksorba van
2021. jan. 11. 16:03
 8/11 A kérdező kommentje:
De irtam mar, hogy a szolgaltato szerint nincs baj🤷
2021. jan. 11. 16:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Központilag csak a jelalak terhelését tudják mérni + - tehát csak a külön helységig utána már a szétosztást NEM lássák
2021. jan. 11. 18:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Ápropo A netet a szolgáltatónak fizeted vagy a közös költséggel együtt a többi lakóval? Ha igen akkor a közös képviselőnek a jogköre eljárni

és mint HIBÁT jelezni a szolgáltató felé amit kötelessége megtenni.

Kérdés:: Ha simán bedugod UTP kábellal a netet akkor mit mutat?

2021. jan. 11. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!