Miért mutatja ezt a Gyakori kérdések?
Figyelt kérdés
A kérdéseknél és a válaszoknál ugye mutat egy piros pontot, ha jött úk válasz. Nekem a válaszoknál ott egy pici pont értesítésként, de közben nincs is olvasatlan új válasz. Ez miért lehet? Valami bug szerűség? Illetve helyre lehet ezt hozni, vagy jelenteni? Jó, nem egy hű de nagy probléma, csak zavaró.2021. jan. 7. 05:51
1/6 anonim válasza:
Utolsó válasz szerint rendezted a listát?
Pöttyintsd ki egyébként, akkor eltűnik és nem fog zavarni.
2/6 anonim válasza:
Nekem is szokott lenni, lehet bug. Töröld a kék körben lévő számot megérintve.
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy törölték azt a választ.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! Nem is tudtam, hogy azt lehet törölni. Bár ettől függetlenül remélem továbbra is kapok értesítéseket.
Amúgy utolsó válasz szerint voltak rendezve, igen.
2021. jan. 7. 07:40
5/6 anonim válasza:
Ha törölték (a moderátorok) azt a választ, ami után neked jött az értesítés, akkor az értesítés még megmarad.
Pl van XY kérdés. Te válaszoltál oda YZ. Utánad meg válaszolt még valaki oda egy ZQ-t is. De ha azt a ZQ választ törölték mielőtt te megnézted volna, attól még az értesítés megmarad. Kattincs a piros pontra, s eltűnik.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Megoldódott.
2021. jan. 7. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!