Meg vagytok-e elégedve a gyakori kérdésekkel (Erre az oldalra gondolok)?
Meg.
A trollokkal nem elég szigorúak, de ez az ára a látogatottságnak. Ha minden szabálypontot betartva lenne moderálva, jóval kevesebb kérdés és válasz lenne fent.
Szia!
A moderálás elég önkényesnek tűnik számomra.
Én a pontozásos rendszert változtatnám meg. Sokan sportot csinálnak a lepontozásból. Normális, a kérdésre megadott válaszokat pusztán szórakozásból 0%-ra pontoznak. Olyat is láttam már, hogy egy kérdésre kb 4-5-en megadták a jó választ és mindegyik 0%-ra volt pontozva. Ez azért rossz, mert a kérdező ezután úgy gondolhatja, hogy egyik válasz sem helyes, pedig de.
Ezen szerintem azzal lehetne változtatni, hogy csak elfogadni lehetne egy választ, nem pedig +- irányba pontozni. Akinek tetszik a válasz az rányom, akinek meg nem, az nem nyom rá. Ezzel egy csapásra meg lehetne szüntetni a lepontozókommandókat.
#6: Elképzeltem milyen lehet az az oldal, ahol minden válasznak van értelme. Nem sikerült! :-)
Szerintem dög unalmas lenne, ha mindenki itt idézgetne a doktori disszertációjából... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!