Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon új jelszót kellett...

Facebookon új jelszót kellett kérnem, sikerült is. Azonban a továbblépéshez 2faktoros hitelesítés szükséges, amit sms ben kapott kóddal kapok. De kurvára nem kapok. (2 napja). Van valami kicselezés erre? Belépés nelkuli torlesre?

Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Pont azért biztonsági intézkedés, hogy ne lehessen kicselezni. Ami számot megadtál a kétfaktoros bekapcsolásakor, arra megy a kód. Ha nem az a szám van megadva, mert pl megváltozott buktad, újra kell regisztrálni.
2020. dec. 29. 23:53
 2/6 Argloss ***** válasza:

Erre valóak a visszaállítási kódok amiket akkor kapsz meg amikor bekapcsolod a kétfaktoros hitelesítést. Ha még valamilyen eszközön be vagy lépve, akkor esetleg talán (nem valószínű) a jelszavaddal meg tudod nézni.

Javaslom, hogy a jövőben inkább hitelesítő alkalmazást (pl.: Authy) használj, biztonságosabb meg jobb is, mint a SMS.

2020. dec. 30. 00:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Csináltam másik profilt, de ezt a regit megakarnám szüntetni. De nem tudom, mivel nem enged belépni. És ugyanúgy elérhető vagyok ha mások megnéznek mondjuk messengeren. Pedig sehol nem vagyok belépve. Valahogy lelehet töröltetni?
2020. dec. 30. 09:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Te is bekaptad. Feltörték a fiókodat. Én is így jártam novemberben, azóta sem kaptam vissza a fiókom, és most momentán már nem is látszik, szóval gőzöm sincs, mi van vele. De ha rákeresel itt a gyiken, több sorstársunk is van. Egyszerűen nem jönnek meg a kódok. Bizalmi kapcsolatokkal sem, nekem az volt megadva, kb. hússzor próbáltuk már, még jó, hogy nem küldtek el már a fenébe, mert folyton kódot kérek tőlük. Mert csak egyszer használhatók. Aztán kapom a kiírást a Facebookon, hogy elküldték nekem a fiókba belépéshez szükséges emailt vagy kódot, mikor mit próbálok kérni, de sosem jön meg. Lassan két hónapja.
2020. dec. 30. 10:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Semmi mast nem akarok csak torolni azt a fiokom. Hiaba olvasgatok utana 3 napna semmi. Hiaba jelentem hogy feltortek vagy hamis fiok. Azt kapom vissza hogy nem talaltak kifogasolhato tartalmat.
2020. dec. 30. 12:41
 6/6 anonim válasza:

Sziasztok! Mi megoldottuk!!!

A megoldás:

1) Kell egy új profil, lehet bármilyen kamu - akár meglévő is.

2) A kamu profilon be kell állítani a 2 faktoros hitelesítés telefonszámának azt a telefonszámot amire nem jönnek meg az SMS-ek. Vagyis azt a telefonszámot, amit annál a profilodnál használsz, amit nem érsz el.

3) Erre érdekes mód megjön az SMS. Ezzel a beállítással az eredeti profilodról letörlöd a beállított telefonszámot.

4) Ez után SMS validáció nélkül be tudsz lépni az eredeti profilodba.

5) Enjoy!

2021. jan. 24. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!