Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Upc wefree jelet szeretnék...

Emberke55 kérdése:

Upc wefree jelet szeretnék erősíteni.lehetséges?

Figyelt kérdés

Rendeltem is egy jelerősítőt kapcsolódik minden csak nem engedi élérni a netet. Azt írja ki hogy hitelesítés szükséges.

lehet egyáltalán wefree jelet erősíteni?

2020. máj. 14. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet szabványosan.

A jelerősítés lényege, hogy rácsatlakozik a hálózatra az erősítő, és hídként működik.

A wi-free az viszont egy zárolt hálózat, mindenki a saját adataival tud rá bejelentkezni, ezért a jelerősítő nem tud rácsatlakozni.

Amúgy ha van egy rendes wifi kapcsolatod a upc routerrel, akkor miért a másoknak szóló wi-freet akarod erősíteni? Az a célod, hogy az utcáról elérje bárki? Mert csak az tudja használni, akinek van upc, így a szomszédok nincsenek vele kisegítve...

2020. máj. 14. 17:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Egy hétvégi házba kellett volna. Ahol nincs bevezetve a upc.

Nekem van wefree a konyhában tudom is használni de a szobában már elveszíti a jelet.

2020. máj. 15. 04:03
 3/5 anonim ***** válasza:
A wifree pontosan addig ér el, mint a normál upc. Olyan nem létezik, hogy csak wifree van.
2020. máj. 15. 13:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Természetesen a wefree mellett ott van a másik jel is de azt nem tudom kitől honnan jön jelszó nélkül pedig mit kezdjek vele?
2020. máj. 16. 10:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja hogy nem is a sajátod...

Veszett ügy, nem látok rá módot.

2020. máj. 16. 16:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!