Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tegyek hogy többen nézzék...

Mit tegyek hogy többen nézzék a YT videójaim ?

Figyelt kérdés

Most csak kb 100-150 megtekintését vannak rajtuk szerintetek mit tegyek hogy többen nézzenek .

Igényesen megvárom a videójaimat , mindig tartalmas és felkapott dolgokról készülnek és mégse nézik olyan sokan .

Mit tegyek hogy egy kicsit többen nézzenek .

2020. dec. 27. 20:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Annyit megtudtam hogy nagyon nagyon nagyon szereted a zoknikat.de kétlem hogy ez tömegeket vonzana.mondjuk megpróbálhatnál a kínaiból öltözködni legközelebb,egy ilyen videót megnéznék.
2020. dec. 27. 22:10
 12/24 anonim ***** válasza:
Csinálj tutorial sorozatot egy programról amit senki nem használ, egy olyan nyelven, amit senki nem beszél.
2020. dec. 27. 22:11
 13/24 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

amugy tenyleg az is egy alap dolog hogy szelesebb celkozonseghez olyan termekek kellenek aminek szelesebb kozonsege van, vagyis olcsobb dolgokra kell oszpontositani vagyis hetkoznapibbakra

ha szoktal jatszani olyan videokat sokkal jobban szeretik gameplay kommentalva, persze ha van erzeked hozza, vagy game bemutatok

eszkozoknel is a szoftverek bemutatasa szinten igenyeltebb

mert specifikaiokat lelehet irni kis kepben megmutatod videon es kesz, a gyakorlati kepesegeit akarjak egy mobilnak latni

nem azt amit barhol megneznek neten

lehetne sorolni

de nem tudom eleve mit is akarsz igazan, mert zoknibemutato...

2020. dec. 27. 23:00
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Hiába mutatsz be tech cuccokat, ha azt sem tudod, hogyan működnek, nem tudsz semmit hozzátenni. Ha googleben megnézek egy képet, ugyanazt szűröm le belőle 5 sec alatt, amit te a 10 perces videódban elmondasz
2020. dec. 28. 00:26
 15/24 anonim ***** válasza:
15 perces karácsonyi ruhabemutatásról meg ne beszéljünk... Ne ilyen tartalmat gyárts. A termékbemutatók se jók neked. Azért, mert mások bemutatják már ezeket, akiknek több százezer feliratkozó számuk van ... Így Te elveszel. Valami egyedi tartalmat találj ki, különben sose lesz több ennyinél. Hiszen, ha én beírom, hogy XY apple teszt..stb akkor nem téged fog bedobni. :)
2020. dec. 28. 00:49
 16/24 anonim ***** válasza:

Ha én például elkezdenék egy Youtube csatornát csinálni akkor az elsőként oktató jellegű lenne. Pl GUI programozás C++ alatt vagy C# alatt. Ilyenből nincs magyar tartalom, amely hosszabb és mélyen bemutatja. Ergo már meg is van egy célközönség. -> Középiskolások akik programozni akarnak és nem csak console-ra, egyetemisták, és bárkit akit érdekel..

Így gondolkozz.

2020. dec. 28. 00:51
 17/24 anonim ***** válasza:

16)

Szerinted ezt be tudná mutatni,megvan a tudása hozzá?

2020. dec. 28. 03:58
 18/24 anonim ***** válasza:
Ez csak példa volt. :). Hogy én mit csinálnék, ha én csinálnám. Azt ő tudja mihez ért.
2020. dec. 28. 13:58
 19/24 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

mutass be ilyent pl.:

„Közeli állatok széles látószögben”

South Park S8 E11

2020. dec. 28. 16:58
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Több "burzsuj gyerek a neten flexel a tech cuccaival" kontentet vélek látni, mint tényleges tartalmat.

Nálam alapelv, hogy egy gyerek ne videózzon meg játssza a tartalomgyártót, esetleg még ossza is az észt egyes témákban, meg utánozza a már befutott felnőtteket. Akkor sem nézném, ha lenne valami tartalom mögötte, mert az egész semmi másról nem szól, csak megint egy Z generációs kisgyerek akar influencer meg sztár lenni a neten. A kérdés is csak erről szól, hogy miért 150-en nézik és miért nem 150 ezren.

2020. dec. 28. 17:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!