Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez normális szerintetek ?

Ez normális szerintetek ?

Figyelt kérdés

Múltkor ugyan itt gyakorolni láttam hogy egy felhasználó velinkelte ennek a gyereknek a videóját , viszont engem nagyon felháborított a mai “ videójával “ . Szerintem gusztustalan és csak a rongyrázásról szól , de érdekelne a ti véleményetek is ugyan is lehet hogy , csak én nem látok bele jól a fiatal generációba de szerintem ez ennyi idősen nem normális .

Itt a link :

[link]

2020. dec. 24. 22:42
A kérdező szavazást indított:
Normális
Nem , nem az
7 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Kilencmilliomodik hülyegyerek YouTube-on 20-100 megtekintéssel.

Ha meglátom, hogy még reklámozod magad, akkor minden videóra dislike-ot nyomok...

2020. dec. 24. 23:05
 2/10 anonim ***** válasza:
57%

#1: Kihagytad, hogy 94 feliratkozója már van, az azért nem semmi, mivel az igazán értékes és tartalmas videógyártók csak 5-6 feliratkozóval bűszkélkedhetnek... :-)

Mellesleg semmi különös sincs ebben a videóban, hiszen a legtöbb gyerek normális család nélkül nevelkedik, csak azt látja, hogy az anyja és az apja is amikor csak bír félrekuppant.

Na már most az ilyen csonka családból kikerülő véletlen baleseteknek az a szerencséjük, hogy a szüleik túl akarják szárnyalni egymást, hogy őt jobban szeresse a gyerek. De közben a gyerek jobban leszarja az egyiket, mint a másikat, lásd a fenti videóban is, hogy az első próba alatt elszakította a cípőjét, ami az elmondása szerint nagyon drága, de mégsem... ...naná, hiszen nem ő dolgozott meg azért a pénzért.

De az is lehet, hogy csak az egyik politikus fenetudja hanyadik qrvában felejtett magja látható szemüvegben. :-)

2020. dec. 24. 23:30
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Nekem egy dolgon akadt meg a szemem.

Te most komolyan egyetlen, újgazdag apa pénzzel nevelt életképtelen gyereke alapján vontál le messzemenő következtetéseket kb. félmillió emberről?

Mert ha igen, akkor nem csak a videó alanyával vannak gondok.

2020. dec. 24. 23:41
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

a probléma veled van kérdező

belenézel, néhány másorperc alatt konstatálod, hogy ez egy újabb kics poecs.

továbbkattintasz

ennyit kel csinálni, nem többet.

2020. dec. 24. 23:42
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Vegyétek észre, hogy alig vannak megtekintések a videóin és követője sem valami sok van. Matematikailag sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy ezt a kérdést ő vagy egy haverja tette ki ide, hogy nagyobb nézettséget zsebeljen be. Elvégre tudjuk jól, hogy a rossz reklám is reklám és negatív kritikával könnyű elterelni a gyanút.

Amiért ezt írom az az, hogy az utóbbi hetekben már volt link erről a srácról (törölve lett), ezért gyanús nekem a dolog.

2020. dec. 25. 02:35
 6/10 A kérdező kommentje:

5:

Nem vagyok a haverja hála istennek és a kérdésemben egyértelműen leírtam hogy itt gyakorin találtam rá a srácra egy hasonló kérdésben

2020. dec. 25. 02:45
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
És? Ugyanaz volt a kérdés kb.
2020. dec. 25. 06:24
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

Tulajdonképpen nincs jelentősége, hogy gerilla-marketinggel állunk-e szemben vagy sem, a probléma nagyon jól látszik a videóban:

1.: A gyerek nem rossz-szándékú, de a félkegyelmű szülei (akik lehet, hogy milliomosok, azokról meg tudjuk, hogy milliomos csak úgy lehet az ember, ha nem becsületes és hazudozik össze-vissza, stb.) mindent megvesznek neki.

2.: Az is látszik, hogy a mai gyerekeknek nincs is gyerekkoruk, ugyanis ez is "High Fashion", meg "Oversized" angol szavakkal fűszerezi a mondandóját, mikor magyarul is úgy hadar, hogy néha érteni sem lehet. Az még nem is lenne baj, hogy angol szavakat is használ, az sokkal irritálóbb, hogy olyan koravén életunt hatás "jön át a videón", hogy éljünk mai modern kifejezésekkel is... :-)

3.: ...ami meg kész tragédia, hogy ilyen a legtöbb gyerek, nemtörődöm, nincs hobbijuk, általában olvasni, írni, számolni sem, tudnak, mert a hozzáállásuk alapján minek is az.

4.: A probléma gyökere persze mindig a "kályhától" indul, azaz a szülői háttértől, szóval ne is csodálkozzunk, ha debilek a szülők... :-)

2020. dec. 25. 09:14
 9/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
70%

U apam

annyira nem sexy hogy ennyire mutogatni kelljen...

2020. dec. 25. 11:23
 10/10 anonim ***** válasza:
89%
Az ilyen hülyegyerekeket szokták megverni nagyszünetben anno.
2020. dec. 26. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!