Optikai internetnél router segítség?
Figyelt kérdés
Ismerősöm, most köttette be az optikai netet, de van egy kis gondom. Kapott hozzá egy HG8245H routert, ami úgy néz ki csak 1 csatornás (vagy aktiválni kell a másikat), mert tesztelésnél nem láttam felbukkanni a 2. lehetőséget. Elvileg 300 megás a nete, de 1 csatornán ez okés lesz? 2 telefon, 1 tv és 2 gép használná a netet, persze nem ezerrel lennének a wifi-n. Vagy a csatornák száma optikai netnél nem számít?
Nekem nem optikai, 2 csatornás (ott be kellett kapcsolni a router menüjében), teljesen jó.
2020. dec. 11. 14:43
1/2 anonim válasza:
A dual bandra gondolsz? A szolgáltató eszközei a legritkább esetben tudják. Az az átlagjóskának van, aki csak annyit akar, hogy bedugja a gépet a végberendezésbe és megy. Erre jó is. Ha ennél többet akar, akkor egy saját routert kell vásárolni, a szolgáltatói végberendezést bridge módba kell kapcsoltatni, majd összekötni a saját routerrel és azon bekonfigurálni a kapcsolatot. Így a választott router tudását kapják.
2/2 A kérdező kommentje:
Ja, gondoltam, nem lesz több. A pasas kb csak összekötötte és lépett. Jó, hogy tudom a jelszót, nevet hogyan kell változtatni, de az átlag ember nem.
2020. dec. 11. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!