Digi internetnél, a technikai felmérésnél ez hogy van?
Nem az 1000-es, hanem az 500-as netet kértem. Azt mondták ki jönnek technikai felmérést csinálni. Közöltem, hogy most vettem új routert, ami még az 1000-es netet is elbírja. Van hozzá vevő egység és a gép is bírja. Azt mondták a kábelezést kell megnézniük, mert lehet új kábel kell. Régen UPC volt és koax kábel jött be a modembe. Mikor a digi be lett kötve, akkor behúztak egy sima net kábelt, ami rá megy egy kis műanyag elosztóra, amiről jön egy telefon kábel és a routerbe a net kábel. Azt mondták más fajta kábelt akarnak. Ezen kívül milyet? Most ha megint behúzzák a koaxot és hoznak hozzá modemet, ami router is egyben, akkor részemről ez pénz kidobás volt.
Valakinek van tapasztalata erről a felmérésről?
Felhívtam neked a DIGI-t, mert jó fej vagyok és engem is érdekelt a dolog.
A lakásba nem mennek be, a saját kitelepített eszközüket nézik meg, hogy az képes-e az 500-as vagy 1000-es netet továbbítani. Ha igen, akkor kézfogás és aláírás bármely ügyfél szolgálaton, ha nem, akkor sincs baj, mert akkor megoldják, hogy a panelban, utcában mennyen a net, ami nem az előfizetőt terheli. De pontos tájékoztatást mindenképp személyesen fognak neked mondani arról, hogy ha nem képes a kitelepített eszközük erre, akkor hogyan lesz megoldva, és mikor.
Ámen.
Köszönöm szépen!
Azért is érdekelt a dolog, mert a szerződést már módosították múlthéten, de csak 20-án jönnek ki megnézni. És ha mondjuk tényleg az én eszközeimet akarták volna megnézni és akkor derül ki, hogy költhetek még jó pár tízest, a szerződés meg már meg van, akkor az ember nem örül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!