Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Adatkorlátos mobilnettel hogy...

Adatkorlátos mobilnettel hogy végezhető home office? 1-2 nap alatt elfogyna

Figyelt kérdés

A mobilnetet én fizetem, a cég egy fillérrel se száll be. És azt a nyamvadt adatkeretet ha már én fizetem, szeretném a saját céljaimra lefogyasztani és nem a home office-ra.

Ilyen esetben mi a helyzet? Ha videokonferencia meg hasonlók vannak, az adatkeret 1-2 nap alatt lemerülhet-és akkor mi lesz?

mert én a saját pénzemből nem veszek újabb adatkeretet hogy a cégnek jó legyen.

Ilyen esetben nem kell a cégnek beszállnia?

Ha már kötelezővé tette a home-ot? Én szívesen bejárok továbbra is de nem hagyják. De ha nem engednek be, akkor biztosítsák a feltételeket is.

2020. nov. 13. 08:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Otthoni internetet használod, ahogyan mindenki más is. Felesleges újabb kamukérdéseket kiírni.
2020. nov. 13. 08:41
 2/16 A kérdező kommentje:

"Otthoni internetet használod,"

nincs otthoni netem, na most erre varrjál gombot. Minek lenne, ott a mobilnet.

Nem evidens?

2020. nov. 13. 08:57
 3/16 anonim válasza:
100%
Nem evidens. Az otthoni net pont arra van, h.korlátlanul netezz, dolgozz. Nincs adatkeret.
2020. nov. 13. 09:04
 4/16 anonim ***** válasza:
79%

Nem evidens. Mobilnettel az otthoni internet kapacitásának töredékét kapod, arányában jóval drágábban. Miért lenne evidens?

Biztos ezt is a mobilnetről írod. Azért vigyázz, nehogy elfogyjon, és ne tudj új kérdést írni naponta!

2020. nov. 13. 09:04
 5/16 A kérdező kommentje:

" Mobilnettel az otthoni internet kapacitásának töredékét kapod, arányában jóval drágábban.

ez így van de hát éééésss?? Hát hadd döntsem már én el hogy mire fizetek elő és mire nem. Előfizettem a 8 gb mobilnetre, és azonnal lemondtam a vezetékest. Mi ebben az a hatalmas mágia amit nem lehet érteni??

2020. nov. 13. 09:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Annyiért, amennyibe a mobilnet kerül, már kapsz otthoni korlátlan csomagot.

Jelzed a cégnek, hogy nincs otthon neted, tudnak-e segíteni, hogy tudj dolgozni vagy sem. Ilyen egyszerű, nem kötelező ott dolgoznod.

2020. nov. 13. 09:06
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szólsz a cégnek, hogy nem tudsz otthonról dolgozni, azt majd kirúgnak, ilyen egyszerű!
2020. nov. 13. 09:08
 8/16 A kérdező kommentje:

"Annyiért, amennyibe a mobilnet kerül, már kapsz otthoni korlátlan csomagot."

És azt is bárhol tudom használni? A buszon a metrón, a vidéki kiránduláson stb?

Hát akkor az mire jó? Semmire.

2020. nov. 13. 09:12
 9/16 anonim válasza:
100%
Szerencsére csak Balázska Bt-nél elvárás ez, más munkahelyen ahol home office-t írnak elő segítenek az internettel is. Ja és van többféle korlátlan mobilinternet is, én is azt használok.
2020. nov. 13. 09:23
 10/16 anonim ***** válasza:

Flottában gombokért lehet már korlátlan mobilnetet kérni.

És mivel mobilnet, így az sem baj, he a flottakezelő cég nevén van a szám, hisz mobilhívásra úgy sem használhatod.

2020. nov. 13. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!