Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi egy chat operàtor dolga...

Mi egy chat operàtor dolga konkrétabban? Mi az a profilíràs? Jelentkeztem egy àllàsra, profilt kell írni, még nem csinàltam ehez hasonlót. 2 nap mulva lessz egy oktatás, valaki meg mondaná hogy kb. Mit kell csinàlni? Nehogy beégjek.

Figyelt kérdés
2020. júl. 4. 15:29
1 2 3
 1/21 Thispain ***** válasza:
Ha van oktatás, nem fogsz beégni szerintem. Az oktatás arra van elvileg, hogy elmondják mit kell csinálni. Ha mégsem, megkérdezed.
2020. júl. 4. 15:46
 2/21 anonim ***** válasza:
16%

A chatoperator a webkamerak k.rvak helyett irogat. A kameran o nem latszik.

Gratulalok a munkahoz 😂

2020. júl. 4. 17:12
 3/21 anonim ***** válasza:
66%
#2. Ha tudsz jobbat, ird meg a kérdezőnek. Gondolom, nem azért jelentkezett, mert olyan sok lehetősége volt.
2020. júl. 4. 17:27
 4/21 Metionin ***** válasza:
100%
#2 nem csak ott alkalmaznak chat operátort. Webáruházaknál is van többek között vagy pl. szépségápolási fórumon.
2020. júl. 4. 19:44
 5/21 A kérdező kommentje:
"OnlineÁllás" ezt beírva googléba kiadja az oldalt ahol jelentkezni lehet nemtudom mennyire megbízható. elvileg 50 euró/hét a minimum 200 üzenetet kell elküldeni hozzá de hogy konkrétabban milyen ágazatba azt oktatáson mondják el persze ha nem átverés, de ennyivel előrébb vagyok, köszönöm a segítségetek most így legalább tudom hova rakni. írogatok én kurvák helyett ha megfizetik XD
2020. júl. 5. 10:53
 6/21 A kérdező kommentje:
2020. júl. 5. 11:01
 7/21 A kérdező kommentje:
De az szerintem. Megbízhatóak?
2020. júl. 5. 11:05
 8/21 Metionin ***** válasza:
Nekem gyanús hogy az lesz, akkor igen, megbízható. Fórumokon kell embereknek válaszolgatni hogy később is visszajöjjenek és kb. ennyi. Én is gondolkodtam rajta csak más nyelven, utána láttam hogy magyarul is van meg kb. minden nyelven keresnek embert.
2020. júl. 5. 11:09
 9/21 A kérdező kommentje:
jó lenne ha össze jönne :)
2020. júl. 5. 11:11
 10/21 Metionin ***** válasza:
Tényleg. Mindenesetre ha a mostani nem jön össze vagy nem tetszik, próbáld ki ezt is. Nekem még nem dőlt el, hogy pontosan milyen beosztásban kell dolgoznom szeptembertől, azt kivárom és szerintem jelentkezek én is.
2020. júl. 5. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!